“Μαίνεται” ο πόλεμος Αθηνάς Ωνάση - Αλβάρο : Το προκλητικό post του Ντόντα στο Instagram

“Μαίνεται” ο πόλεμος Αθηνάς Ωνάση – Αλβάρο : Το προκλητικό post του Ντόντα στο Instagram | tlife.gr

Σε λίγες μέρες θα γίνει το δικαστήριο και ήδη επικρατεί πολεμικό κλίμα ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο ντε Μιραντα Νέτο. Το πρώην ζευγάρι που έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο για το διαζύγιό του, βρίσκεται στα μαχαίρια για την “κηδεμονία” των αλόγων με την Αθηνά να έχει απαγορεύσει στον πρώην καλό της να πλησιάσει τα πανάκριβα άλογά τους, που αγόρασε με δικά της χρήματα. Και εκείνον να καταθέτει αγωγή εναντίον της, ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων κατηγορώντας την Αθηνά πως φταίει για τις κακές του επιδόσεις στην ιππασία.

Η αγωγή του Αλβάρο κατατέθηκε από την δικηγόρο του Πρισίλα Κορέα ντα Φονσέσκα, γνωστή στους νομικούς κύκλους ως η “βασίλισσα των διαζυγίων”, τον Οκτώβρη του 2016, λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, με το αγαπημένο του άλογο Cornetto K.

Το συγκεκριμένο άλογο μάλιστα είναι η μεγάλη αδυναμία του Αλβάρο και η αφορμή να κάνει το τελευταίο του post στο Instagram γράφοντας ότι σύντομα θα είναι κοντά του. Και στέλνοντας φυσικά ξεκάθαρο μήνυμα στην Αθηνά Ωνάση ότι θα παλέψει για να κερδίσει την κηδεμονία του αλόγου. Μάλιστα, στη φωτογραφία του σχολιάζει και η νέα σύντροφό του Denize Severo, γράφοντάς του “Αγάπη μου”.

READ more