Μαίρη Αρώνη – Σπύρος Σιγούρος: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους! [pics]

Ένα ρομαντικό love story έφθασε ως τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Μαίρη Αρώνη και ο Σπύρος Σιγούρος μετά από ένα τρυφερό έρωτα και πέντε χρόνια κοινής ζωής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμέ του γάμου. Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου στο Κτήμα 28 με κουμπάρους την γνωστή τραγουδίστρια Χρύσπα και τον Ντίνο Μαργώνη, που ήταν ο λογιστής του ζευγαριού και η αιτία για την πρώτη γνωριμία τους.

Στο πλευρό του ζευγαριού, αυτήν την όμορφη στιγμή, βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και κόσμος από την ελληνική showbiz που γνωρίζει και αγαπά το γνωστό ζευγάρι των δημοσιογράφων. Ανάμεσά τους ήταν η Σάσα Σταμάτη, ο Χάρης Σιανίδης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Ελεάννα Τρυφίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Δέσποινα Μοιραράκη, η Φωτεινή Ψυχίδου, η Μαρία Ιωαννίδου και πολλοί ακόμη!

Η Μαίρη Αρώνη διάλεξε να φορέσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα μια νυφική δημιουργία της σχεδιάστριας Ρίκι Νταλάλ, ενώ ο Σπύρος Σιγούρος ένα κοστούμι δια χειρός Νίκου Αποστολόπουλου. Τόσο ο γαμπρός όσο και τα παραγαμπράκια φορούν μπλε κοστούμι και μπορντό παπιγιόν. Η όμορφη νύφη μπήκε στην εκκλησία υπό τους ήχους του παραδοσιακού τραγουδιού «Σήμερα γάμος γίνεται», που τραγουδά για χάρη της ο Ματθαίος Γιαννούλης.

Ενώ, μετά το γάμο ακολούθησε και γαμήλια δεξίωση με πολύ χορό και τραγούδι.

Δες φωτογραφίες:

 

Να ζήσουν!

Read More

And More