Μαίρη Κατράντζου – Μάριος Πολίτης: Όλες οι φωτογραφίες από την παραμυθένια βάφτιση του γιου τους

Μια πολύ ξεχωριστή και ιερή στιγμή έζησαν χθες η Μαίρη Κατράντζου και ο σύζυγός της Μάριος Πολίτης. Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας και ο διακεκριμένος καθηγητής Νευρολογίας βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στις Σπέτσες.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Μιχάλης, ενώ οι νονοί του ήταν τέσσερις: ο Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, η Ευγενία Νιάρχου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty.

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο καθώς τόσο η Μαίρη Κατράντζου όσο και ο σύζυγός της Μάριος Πολίτης επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάτι που έχουν καταφέρει. Το ζευγάρι μένει μόνιμα στο Λονδίνο, ωστόσο για αυτή την ιερή μέρα επέλεξαν την Ελλάδα και συγκεκριμένα το νησί του Αργοσαρωνικού, όπου έναν χρόνο πριν αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Ηλία Κρασσά και τα δυο τους παιδιά, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας με τα τρία τους παιδιά αλλά και η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό του φακό ταξίδεψαν στις Σπέτσες και σου εξασφάλισαν όλες τις φωτογραφίες από την παραμυθένια βάφτιση του γιου της Μαίρης Κατράντζου και του Μάριου Πολίτη.

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ της παραμυθένιας βάφτισης:

Παύλος – Μαρί Σαντάλ

Η Ευγενία Νιάρχου με τον βαφτισιμιό της

Η Μαίρη Κατράντζου με τον Παύλο, ο οποίος ήταν ένας από τους τέσσερις νονούς

Sabine Getty – Μαρί Σαντάλ – Ευγενία Νιάρχου

Η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους Μπιάνκα και Κάρολο Ηλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας μαζί με τα παιδιά τους

 

Η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού με τη μητέρα της Χριστιάνα Γουλανδρή

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Έμιλυ Βαφειά

Βασίλης Αποστολόπουλος – Ρόη Αποστολοπούλου

Φυσικά στιγμιότυπα από τη βάφτιση πλημμύρισαν και τα social media, με τους καλεσμένους να μοιράζονται φωτογραφίες από την εκκλησία αλλά και το dinner party που ακολούθησε.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Instagram

Read More

And More