Μαίρη Λίντα: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μέσα από το Γηροκομείο – “Δεν μπορώ να δω ούτε την κόρη μου”

Με συγκίνηση, μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών, η Μαίρη Λίντα μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για τις δύσκολες στιγμές που συνεχίζει να βιώνει λόγω κορονοϊού, συγκλονίζοντας με την εξομολόγησή της.

«Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Δυστυχώς, λόγω των μέτρων, δεν μπορεί να μας επισκεφθεί κανένας. Ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες και έτσι η καραντίνα για εμάς δεν έχει λήξει» είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εμείς μπήκαμε στην καραντίνα αρχές Μαρτίου και δεν ξέρουμε πότε θα βγούμε από αυτήν. Τα μέτρα είναι δρακόντεια θα έλεγα, δεν μπαίνει κανείς εκτός από τους ανθρώπους του ιδρύματος, αλλά δεν μπορεί να βγει και κανείς από εμάς τους φιλοξενούμενους. Σκεφτείτε ότι δεν μπορώ να δω ούτε την κόρη μου, το παιδί μου. Μου λείπουν απίστευτα οι δικοί μου άνθρωποι. Ούτε και εγώ επιτρέπεται να πάω σπίτι να δω την κόρη μου».

Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε: «Οι μέρες της καραντίνας για όλους εδώ μέσα είναι μέρες και στιγμές υπομονής. Κάνουμε υπομονή για να ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία. Δοξάζω τον Θεό, γιατί στη ζωή μου είχα πολύ υπομονή. Το άσχημο είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει να μας ενημερώσει πότε θα τελειώσει για εμάς η καραντίνα».

Read More

And More