Μαίρη Μάτσα: Ποια ήταν η συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο – Μηνύματα θλίψης

Η οπερατέρ Μαίρη Μάτσα έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο το πρωί της Πέμπτης, καθώς πήγαινε στη δουλειά της. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά της. Ο Γιώργος Παπαδάκης με τρεμάμενη φωνή και όλοι οι συνεργάτες του την αποχαιρέτησαν στο φινάλε του Καλημέρα Ελλάδα.

Η Μαίρη Μάτσα εργαζόταν ως εικονολήπτρια για πολλά χρόνια στο Mega. Είχε περάσει από πολλές εκπομπές και είχε συνεργαστεί με πολλούς παρουσιαστές, όπως με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Φαίη Σκορδά. Όταν έκλεισε το Mega, πήγε στον ΑΝΤ1, όπου τα τελευταία χρόνια είχε την «κάμερα 3», τον λεγόμενο γερανό, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού. Επίσης, εργαζόταν και στο Shopping Star.

Πρόσφατα, είχε υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλάκι και ήταν πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. 

Δες παρακάτω φωτογραφίες της Μαίρης Μάτσα από το facebook της.

Τα μηνύματα θλίψης στον λογαριασμό της στο facebook είναι ήδη αρκετά. Κανένας δε μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της.

Σε επικοινωνία που είχαμε με συναδέλφους εικονολήπτες, δηλώνουν σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο της Μαίρης Μάτσα.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία συνεργάστηκε με την αδικοχαμένη οπερατέρ για δύο σεζόν. «Η Μαίρη ήταν ίσως ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος μέσα στο στούντιο! Περάσαμε μαζί στον αέρα δυο σεζόν! Πάντα ήταν με τον καλό λόγο στο στόμα! Σε πολλά από τα μπρέικ της εκπομπής καθόμασταν πίσω από τις κάμερες και σχολιάζαμε μαζί τα θέματα! Ήταν καλοσυνάτη γεμάτη ευγένεια! Η είδηση του θανάτου της μας συγκλόνισε όλους! Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια της!» δήλωσε για τον χαμό της Μαίρης Μάτσα.

Read More

And More