Συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη έσβησε στην άσφαλτο – Συντετριμμένοι στο Καλημέρα Ελλάδα

Συντετριμμένος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης από τον θάνατο στενής του συνεργάτιδας στο τροχαίο της Μεσογείων. Πρόκειται για την οπερατέρ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», Μαρία Μάτσα που υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό της. «Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι… Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε αμέσως που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Για εμάς είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία. 

Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι» είπε μεταξύ άλλων με τρεμάμενη φωνή.

Αμέσως μετά τα συγκλονιστικά λόγια του Γιώργου Παπαδάκη, προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα στη συνεργάτιδα του Καλημέρα Ελλάδα.

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, καθώς έβγαινε από τη γέφυρα που βρίσκεται στον Σταυρό χτύπησε στα προστατευτικά. Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε πάνω του, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Η εκπομπή μετέδωσε την είδηση νωρίς το πρωί.

Read More

And More