Μαίρη Μηνά: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της πρωταγωνίστριας της “Αγγελικής” (pics)

Η Μαίρη Μηνά αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς στον χώρο του θεάτρου και μόλις φέτος έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha “Αγγελική”, από όπου έχει αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια. Η ίδια είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών (αποφοίτησε το 2016) και πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα, αλλά τα καλοκαίρια της τα περνούσε στην Πάρο. Δούλεψε για πολλά χρόνια στη Σουηδία σε θέατρο ατόμων με ειδικές ικανότητες.

Βέβαια, η ταλαντούχα Μαίρη Μηνά δεν βλέπει μόνο την καριέρα της να ανθίζει, αλλά φαίνεται πως ζει και μια πολύ όμορφη προσωπική ζωή. Η πρωταγωνίστρια της “Αγγελικής” είναι τα τελευταία δύο χρόνια περίπου ζευγάρι με τον επίσης καταξιωμένο ηθοποιό, Μιχάλη Σαράντη. Ο γοητευτικός ηθοποιός βλέπει εδώ και καιρό τις μετοχές του να χτυπούν κόκκινο στο θέατρο. Έχοντας αποσπάσει με το σπαθί του το βραβείο Χορν το 2015, εντυπωσιάζει με μια σειρά από παραστάσεις από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μέχρι την Επίδαυρο.

Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πώς ακόμη και όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, εκείνοι εξακολουθούν να την κρατούν σε χαμηλούς τόνους, να μιλούν μέσα από την τέχνη τους, χωρίς να αναφέρονται στον έρωτά τους που θεριεύει στο πέρασμα του χρόνου. 

Ο Μιχάλης Σαράντης γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Το 2015 τιμήθηκε με το θεατρικό Βραβείο Χορν για την ερμηνεία του Νότη Σερδάρη στη Φλαντρώ του Παντελή Χορν και του αγγελιοφόρου στον Ιππόλυτο του Ευριπίδη. Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε διάφορα επεισόδια στις σειρές 10η εντολή και Ου φονεύσεις. Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε ταινίες του Σταύρου Τσιώλη, του Βασίλη Κεχαγιά, του Δημήτρη Μπαβέλλα και του Ζαχαρία Μαυροειδή. Φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά “Φαμίλια” του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε στην Real News, που κυκλοφορεί σήμερα και αποκάλυψε πως εκείνος και η αγαπημένη του, Μαίρη Μηνά συζούν. “Μένουμε μαζί με την Μαίρη και την καμαρώνω! Στο θέατρο, εδώ και καιρό, και τώρα στην τηλεόραση. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα!” ανέφερε ο καταξιωμένος ηθοποιός. 

Read More

And More