Μαίρη Μηνά: Η πρωταγωνίστρια της “Αγγελικής” αποκαλύπτεται για πρώτη φορά!

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Alpha Αγγελική, Μαίρη Μηνά, ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και έκατσε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της! Μάλιστα ήταν η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη για την ηθοποιό!

Η ηθοποιός μίλησε για όσα εισπράττει από τον ρόλο της, για τις σπουδές της αλλά και πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική! “Καταλαβαίνω τι συμβαίνει με την Αγγελική μέσα από τα social media. Την ανταπόκριση του κόσμου αλλά και τους φίλους μου”

Η φυσική μου τάση ήταν να βοηθήσω τον άνθρωπο. Με ενδιαφέρει πολύ ο άνθρωπος και έτσι προέκυψε και η υποκριτική. Έμεινα ένα χρόνο στη Βιέννη αλλά επέστρεψα και έμεινα. Κάτι ένιωθα ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. 

Πώς πήρε το ρόλο: Κάναμε μια συνάντηση με τον Alpha, μου μίλησαν για το ρόλο και πήρα πολύ χρόνο να το σκεφτώ. Η πρόταση έγινε μετά την πρώτη καραντίνα. Είχα μια φοβία για αυτό το άλμα αλλά είπα ότι θα το κάνω. Είπα μπες σε αυτό που σε τρομάζει. Λόγω έκθεσης δεν ήταν εύκολη για μένα η τηλεόραση αλλά το έκανα.

Διάβασε εδώ όσα δεν γνωρίζεις για τη Μαίρη Μηνά

Τι ζηλεύει και τι δεν αγαπά στην Αγγελική: Στην Αγγελική ζηλεύω αυτό το θάρρος που έχει που είναι στα όρια του θράσους! Το θαυμάζω με τη έννοια της πειθαρχίας και την πυγμής. Διαφωνώ με το ότι βάζει τρικλοποδιές στον εαυτό της. Όλα προκύπτουν από το τραύμα της.

“Θέλω να παίξω πολύ σε κωμωδία. Πιστεύω ότι θα ήμουν πολύ καλή” είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός 

Δες το βίντεο

Read More

And More