Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά στον Κώστα Τσουρό με εξώδικο – «Δεν χρωστάω συγγνώμη, ας πάμε στα δικαστήρια»

Η κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Τσουρό και τη Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως δεν έχει τέλος.

Ένα σχόλιο – απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη έφερε ξανά στο επίκεντρο την κόντρα του συνεργάτη της, Κώστα Τσουρού με τη Μαίρη Συνατσάκη, όταν ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε αν η youtuber είναι «αστυνομία κινητών τηλεφώνων».

Όπως έγινε γνωστό μέσα από ένα σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη την Τρίτη 30 Νοεμβρίου ο Κώστας Τσουρός έστειλε εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη. Η Μαίρη Συνατσάκη μετά από μια σειρά απανωτών δηλώσεων – απαντήσεων στον δημοσιογράφο, κλήθηκε από τον Κώστα Τσουρό να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Το βράδυ της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όσα έχουν ειπωθεί, απαντώντας στον Κώστα Τσουρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα, παρουσιάζοντας κομμένα υποτίθεται σημεία της εκπομπής στα οποία εσκεμμένα απέκρυπτα το γεγονός ότι και εκείνος με την πράξη της παραβιαστικής κινηματογράφησης της κοπέλας, είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Και συνέχισε: «Φυσικά και αυτό δεν ισχύει. Δεν έχω σβήσει ποτέ μου αυτά τα stories. Αυτά που σχολίαζα εγώ, έρχονται μετά το αλλά του Κώστα Τσουρού και είναι η κριτική που ασκεί σε εμένα. Άρα έχω κάθε δικαίωμα να έχω κάποιο επιχείρημα και να απαντήσω σχετικά με αυτό».

«Στο εξώδικό λοιπόν που έλαβα εγώ αποφάσισα να κρατήσω τη διακριτική νομική οδό και να μην μιλήσω δημόσια για αυτό. Ο βασικός λόγος που το έκανα ήταν γιατί θεώρησα πως εάν βγω και σας πω ότι έλαβα ένα εξώδικο από τον Κώστα Τσουρό και διάβαζα μία απολογία, θεώρησα πως με την έκταση που είχε πάρει το θέμα εκείνη τη στιγμή και παρά τη δεύτερη ανάρτησή μου που ξεκαθάριζα πως δεν πρόκειται για προσωπική κόντρα και επειδή έβλεπα και τον τρόπο που διαφωνούσαν μαζί του στα social media, αν έβγαινα να τα πω δημόσια, θα χειροτέρευαν, υποστήριξε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Γράψαμε λοιπόν ένα εξώδικό με τη δικηγόρο μου το οποίο το αποστείλαμε. Απαντούσε στις κατηγορίες με τρία πολύ σοβαρά επιχειρήματα. Αν δεν το έχει δεχτεί ο Κώστας Τσουρός μπορούμε να πάμε και στα δικαστήρια. Και συζητάμε τώρα για αυτό το κομμάτι γιατί αποφάσισε η Ελεονώρα Μελέτη να το κάνει γνωστό σε εσάς και να μας συζητάνε σε όλα τα μπλογκς. Πάντα η Ελεονώρα με αυτό το μήνυμα με κατηγορεί για πράγματα τα οποία δεν υφίστανται. Πρώτον ότι αγνόησα το εξώδικο αλλά και για το κομμάτι της προτροπής, στην αυτοδικία και σε παράνομες πράξεις», τόνισε η Μαίρη Συνατσάκη.  

«Αν έρθει η στιγμή που κάνω λάθος, θα ζητήσω συγγνώμη. Αυτή όμως δεν είναι μία τέτοια στιγμή. Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν, ξεκαθάρισε η Μαίρη Συνατσάκη θέλοντας να βάλει τέλος στην κόντρα.

Δες παρακάτω την απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη για το εξώδικο που έλαβε από τον Κώστα Τσουρό…

Read More

And More