Μαίρη Συνατσάκη: Απόλαυσε τον κολλητό της Νίκο Μουτσινά στην “Βερβερίτσα”! Φωτογραφίες

Η σπαρταριστή κωμωδία του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα» έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά στο ανακαινισμένο Θέατρο Λαμπέτη! Όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι φίλοι του αγαπημένου παρουσιαστή και ηθοποιού που έδωσαν το παρών για να τον απολαύσουν στον ρόλο του ως… Μενέλαος Φονιάς! Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην πρεμιέρα της “Βερβερίτσας Reloaded” ήταν φυσικά και η Μαίρη Συνατσάκη!

Η Μαίρη και ο Νίκος γνωρίστηκαν καλύτερα όταν συνεργαζόντουσαν μαζί στον Alpha και από τότε έχουν γίνει κολλητοί! Έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια και youtuber δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει τον Νίκο Μουτσινά στη χθεσινή βραδιά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μαίρη Συνατσάκη έξω από το θέατρο Λαμπέτη, πιο chic από ποτέ!

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Μενέλαος Φονιάς ( Νίκος Μουτσινάς) και η γυναίκα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Ματίνα Νικολάου), ένα σύγχρονο ζευγάρι, μετά από πολλές επισκέψεις σε σύμβουλο γάμου προκειμένου να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα στη σχέση τους, αποφασίζουν να πάνε στα γενέθλια της αδερφής του Μενέλαου κάπου στην Πεντέλη. Όμως χάνονται στο βουνό και στην προσπάθειά τους να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη «βερβερίτσα» που γίνεται η αιτία των τρελών καταστάσεων που θα ακολουθήσουν. Το μόνο που υπάρχει κοντά τους είναι ένα παρατημένο θερμοκήπιο. Όχι σαν όλα τ’ άλλα…Εκεί τους υποδέχεται η Άινχόνχεν (Σύνθια Μπατσή) με τις αδερφές της Άινχόνχεν ( Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγγή-κουτσή , και Άινχόνχεν (Ελευθερία Μπενοβία) η οποία είναι τυφλή-κουφή.

Τι θα συμβεί μέσα στην κρεβατοκάμαρα του θερμοκηπίου; Θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τις τρεις αδερφές;

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More