Μαίρη Συνατσάκη: «Επεισόδιο» με άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου – «Είσαι τρελή;»

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να καταγγείλει δημοσίως ένα ακόμη περιστατικό που συνέβη στη μέση του δρόμου με άγνωστο άνδρα να βιντεοσκοπεί περαστική γυναίκα, υπό την άγνοιά της.

Μέσα από μια σειρά από stories στο instagram, η Μαίρη Συνατσάκη περιέγραψε τον έντονο διάλογο που είχε με τον άγνωστο άνδρα…

«Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν», περιέγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Και συνέχισε: «Σταμάτησα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει» αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Και κατέληξε στέλνοντας ανοιχτό μήνυμα και προς τους άνδρες: «Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα», είπε μέσω instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Δες το παρακάτω βίντεο:

Δες επίσης:

Rouk Zouk: Ο Ίαν Στρατής παραλίγο να αποκαλέσει «μωρό μου» τη Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη κατά Τάσου Ξιαρχό: «Δεν μπορώ να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα»

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Ίαν Στρατή

Read More

And More