Μαίρη Συνατσάκη για Αλέξη Κούγια: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι εκείνος με ζουρλαίνει»

Με μεγάλη έκπληξη η Μαίρη Συνατσάκη παρακολούθησε τις νέες προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας στο «Πρωινό».

Πιο συγκεκριμένα, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών κατήγγειλε τον γνωστό ποινικολόγο για συνεχή κακοποιητικό, ακραίο ρατσιστικό και τρανσφοβικό λόγο. Όταν από το «Πρωινό» ενημέρωσαν τον Αλέξη Κούγια, εκείνος αναρωτήθηκε: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο».

Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε τα στοιχεία της διεύθυνσης του σωματείου, ότι βρίσκεται στη Λ. Συγγρού, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Αυτό το σωματείο πού αλλού θα μπορούσε να εδρεύει; Στη Συγγρού θα μπορούσε να εδρεύει. Μου είναι αδιάφορη η γνώμη κάποιων που δεν είναι στο περιβάλλον μου και δεν ασκούν επιρροή στον τρόπο που εγώ κάνω τη δουλειά μου σχεδόν 50 χρόνια. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα».

Η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησε σε μια σειρά από Stories στα social media για όλη την κατάσταση που υπάρχει γύρω μας, ενώ στη συνέχεια έγραψε για τον Αλέξη Κούγια: «Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει».

Read More

And More