Μαίρη Συνατσάκη: Η αλλαγή που έκανε για την κόρη της – «Είναι κάποια πραγματάκια για τα οποία δεν σε προετοιμάζει κανείς»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η Μαίρη Συνατσάκη, αποκαλύπτοντας πως αποφάσισαν να μετακινήσουν την κόρη τους, Ολίβια στο δικό της δωμάτιο για να κοιμάται.

Σίγουρα αυτή η αλλαγή είναι μεγάλη για μια νέα μητέρα που είχε συνηθίσει τους τελευταίους εννέα μήνες περίπου να έχει πάντα την κόρη της στο πλευρό της. 

«Εν τω μεταξύ σήμερα βγάλαμε το λίκνο από το πλάι μου. Η μικρή κοιμάται στο δωμάτιο της περίπου 20 μέρες τώρα και περιμέναμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η προσπάθεια πριν μετακινήσουμε το λίκνο. Τώρα το δωμάτιο είναι όπως πριν. Πριν μείνω έγκυος. Δεν έχω καμία ανάμνηση του πριν.

Μου φαίνεται περίεργο, άδειο και κενό το πλάι μου χωρίς το λίκνο της. Και ξέρω πως ήδη αύριο θα αρχίσω να συνηθίζω αλλά να… Είναι αυτά τα μικρά πραγματάκια της γονεϊκότητας για τα οποία δεν σε προετοιμάζει κανείς ότι θα τσούξουν κάπως. Επειδή τα ξεχνάς γρήγορα και προχωράς και έτσι είναι. Αλλά σήμερα το βράδυ… Σήμερα το βράδυ θα μου λείπει» εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Read More

And More