Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Τι και αν το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό, όλα δείχνουν πως τελικά η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν η 36χρονη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram της από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμη ένας γάτος πλην του Τίμου – ο δικός της γάτος. Η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και σύντομα αποκαλύφτηκε πως το συγκεκριμένο κατοικίδιο ανήκε στον Ίαν Στρατή.

Δες επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: Η απίθανη αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε αν συγκατοικεί με τον Ίαν Στρατή

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής 18/7, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος και στην παράσταση “Πάμε γι’ άλλα” του Τάκη Ζαχαράτου. Ο φακός του περιοδικού OK! τους “τσάκωσε” αποκλειστικά, με το ζευγάρι να απολαμβάνει την παράσταση από την τρίτη σειρά, τρώγοντας ποπ κορν και παρακολουθώντας ευδιάθετο και χαρούμενο το show του performer.

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Δρούκας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Φανής Πλατσατούρα, μετά το τέλος της παράστασης αποχώρησαν διακριτικά – με τον Ίαν να προηγείται – με τη μηχανή του 29χρονου τραγουδιστή.

Read More

And More