Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώτες εικόνες από το νέο σπίτι που μετακόμισε με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή και την κόρη τους, Ολίβια μετακόμισαν σε ολοκαίνουργιο σπίτι.

Όσον αφορά στους λόγους που πήρε ξανά την απόφαση να μετακομίσει, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως ήθελε να είναι πιο κοντά στους δικούς της ανθρώπους, όπως στην οικογένειά της, την αδελφή της Αλίκη αλλά και τη νονά της κόρης της, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η πρώην παρουσιάστρια και Youtuber ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube όπου μας έδειξε πρώτη φορά πλάνα από το ολοκαίνουργιο σπίτι της. Η Μαίρη Συνατσάκη νοίκιασε μαζί με τον σύντροφό της και καλλιτέχνη Ίαν Στρατή ένα άκρως ευρύχωρο σπίτι για να είναι πιο άνετα τώρα που απέκτησαν οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε τι της άρεσε στο παλιό της σπίτι, το οποίο αναγκάστηκε να αποχωριστεί για να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένειά της.

«Με έσωσε σε πολλές φάσεις το να κοιτάζω απλώς έξω από το παράθυρο. Να θυμάμαι… Τι κοιτούσα κάθε μα κάθε φορά που προσπαθούσα με άπειρα πέρα δώθε την Ολίβια. Να θυμάμαι… που τους τρεις πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης ζαλιζόμουν τόσο πολύ που άντεχα να κοιτάζω μόνο το ταβάνι με κλεφτές ματιές προς τα έξω. Να θυμάμαι το μπαλκόνι που ήταν η μόνη έξοδος όταν κολλήσαμε Covid με το που μετακομίσαμε σε αυτό το σπίτι» έγραψε η γνωστή επιχειρηματίας.

Όπως θα δεις στο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη, η ευτυχισμένη μητέρα ετοίμασε πρώτο πρώτο το δωμάτιο της κόρης της, κρατώντας την ίδια διακόσμηση και τοποθέτηση για να έχει η Ολίβια κάτι γνώριμο.

 

Φυσικά η γνωστή επιχειρηματίας και Youtuber είχε όλη την πολύτιμη βοήθεια των φίλων της, καθώς τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Fipster αλλά και η δίδυμη αδελφή της, Αλίκη τη βοήθησαν με την μετακόμιση.

Read More

And More