Μαίρη Συνατσάκη: Παρουσίασε τη νέα συλλογή παπουτσιών της με όλους τους διάσημους φίλους της στο πλευρό της! [pics]

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Μαίρη Συνατσάκη εκτός από αγαπημένη παρουσιάστρια και άκρως επιτυχημένη youtuber ασχολείται και με τον σχεδιασμό υποδημάτων. Η γλυκιά Μαίρη απέχει από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί πλήρως στη συλλογή με τα ξεχωριστά παπούτσια της, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει δείξει και μια ιδιαίτερη αγάπη προς το θέατρο, καθώς έχει ήδη πρωταγωνιστήσει στο Hair και στο Cats.

Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, η καθηλωτική Μαίρη Συνατσάκη, μας καλεί να ανακαλύψουμε τη νέα συλλογή Mairiboo For Envie Shoes Fall/Winter 2018/19, με ρομαντική punk διάθεση και προτάσεις για όλα τα γούστα! Η επίσημη παρουσίαση της νέας συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 18/19, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στο νέο εστιατόριο του chef Γιώργου Παπακώστα, σε ένα άκρως εορταστικό cocktail party.

Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε φίλους, συνεργάτες και fashion influencers φορώντας το αγαπημένο της σχέδιο Carrie από τη συλλογή που φέρει τη δική της υπογραφή! Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι Τζωρτζίνα Λιώση, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Έλενα Χριστοπούλου, καθώς και προσωπικότητες από το χώρο της μόδας όπως η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Κατερίνα Ευαγγελινού και η Βασιλική Ρούσσου.

Φυσικά από το πλευρό της Μαίρης δεν έλειψαν οι κολλητοί της φίλοι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατρίνα Τσάνταλη, Σπύρος Σαμοΐλης και Ράνια Θρασκιά.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη – Γιώργος Παπακώστας

Σπύρος Σαμοΐλης – Κατρίνα Τσάνταλη – Μαίρη Συνατσάκη

Παναγιώτης Χατζηδάκης- Μαίρη Συνατσάκη – Ράνια Θρασκιά – Σπύρος Σαμοΐλης

Κατρίνα Τσάνταλη – Ντορέττα Παπαδημητρίου

Έλενα Χριστοπούλου – Κατρίνα Τσάνταλη

Τζωρτζίνα Λιώση – Αλεξάνδρα Διονά

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Ράνια Θρασκιά

Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Κατρίνα Τσάνταλη – Γιώργος Παπακώστας – Ντορέττα Παπαδημητρίου

Read More

And More