Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, φρίκη η ζωή μου» – Η φωτογραφία που ήθελε να δείξει στο κοινό

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο Πρωινό, με τη συγκίνηση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα να είναι μεγάλη.

Η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την υγεία της, αλλά και πώς κατάφερε να σταθεί πάλι στα πόδια της και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

«Είναι πολύ σκληρή η καθημερινότητά μου. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, ήμουν καθηλωμένη σε αμαξίδιο», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου και στη συνέχεια προβλήθηκε μια φωτογραφία, την οποία ζήτησε η ίδια να δείξουν στον αέρα.

«Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη, στο αμαξίδιο. Πριν τρία χρόνια ήμουν έτσι. Τώρα είμαι 62 κιλά. Δεν χαμογελούσα καν τότε. Μετά από ένα μήνα στάθηκα στα πόδια μου. Όταν κατάφερα να κάνω δύο βήματα δεν το πίστευα.

Με έπλεναν στο κρεβάτι, ήταν φρίκη η ζωή μου, τώρα μπορώ και πάω μόνη μου. Τα κατάφερα με σκληρή κι επίπονη προσπάθεια. Δεν έπαθα όμως κατάθλιψη, δεν χρειάστηκα τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

 

«Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Πώς ήμουν, 118 κιλά, παράλυτη, χοντρή, ανάπηρη. Πώς πάλεψα και πώς είμαι σήμερα. Μια Χρονοπούλου που κουνιέται, κάνει πέντε βήματα, βάφεται, χτενίζεται», είπε κλείνοντας η Μαίρη Χρονοπούλου στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Read More

And More