Make Your Move: To TLIFE στη φαντασμαγορική παράσταση του Μιχάλη Μουρούτσου! [pics,video]

Σάρκα και οστά πήρε, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, το όραμα του Μιχάλη Μουρούτσου, για τη διοργάνωση μιας μουσικοχορευτικής παράστασης που συνδυάζει το ταεκβοντό με τον χορό. «Make your move» είναι ο τίτλος της παράστασης, με πρωταγωνιστές τη Raou Team, δηλαδή αθλητές και αθλήτριες του «χρυσού» Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ.

Μέσα από αυτό το εγχείρημα ο Μιχάλης Μουρούτσος μας προτρέπει να κάνουμε την κίνησή μας απέναντι στο bullying, την βία στον αθλητισμό, τον ρατσισμό και την διαφορετικότητα.

To εξαιρετικό μουσικοχορευτικό show, που θα επαναληφθεί και σήμερα Σάββατο 26 Ιανουαρίου για όσους το έχασαν, ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο να είναι μαγική. Μικροί και μεγάλοι αθλητές, γονείς, συγγενείς, αλλά και κόσμος που δεν είχε κάποια άμεση ή έμμεση επαφή με το άθλημα, γέμισε το Γήπεδο.

Τα μοναδικά σκετς του “Make your Move” έκλεψαν τις εντυπώσεις, όπως και φαντασμαγορικές χορογραφίες, με τις οποίες η Raou Team απέδειξε πώς το ταεκβοντό μπορεί να συνδυαστεί και να «δέσει» άψογα με το χορό και τη μουσική.

Guest star της βραδιάς ήταν ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, ο οποίος μαζί με την Χριστίνα Τσούκαρη επιμελήθηκε την όλη σκηνοθεσία, ενώ στη σκηνή μαζί με τον Μιχάλη Μουρούτσο είδαμε για πρώτη φορά την 10χρονη κόρη του, Έλενα. Ακόμα, στο stage ανέβηκαν επαγγελματίες χορευτές, όπως η Μαρία Δελόγκα, αλλά και αθλητές γυμναστικής.

Μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους τίμησαν τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ ο Χάρης Γιακουμάτος, η Μελίνα Μεταξά και η Φελίσια Λαπάτη.

Δες τις φωτογραφίες:

Μιχάλης Μουρούτσος και Στέλιος Κρητικός λίγο πριν την έναρξη του show

Χάρης Γιακουμάτος

Μελίνα Μεταξά – Φελίσια Λαπάτη

Μελίνα Μεταξά – Φελίσια Λαπάτη – Χάρης Γιακουμάτος

Άποψη σκηνής

Ο Μιχάλης Μουρούτσος σε μία ξεχωριστή σύμπραξη με την κόρη του, Έλενα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More