Μαλού: Δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της 5 μήνες μετά τη γέννα [pics]

Συνοδευόμενη από τον πατέρα του παιδιού της εμφανίστηκε η Μαλού στο fashion show των MI-RO που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Το σχεδιαστικό δίδυμο κορύφωσε την 23η Athens Xclusive Designers Week με την επίδειξή του και στις πρώτες σειρές βρέθηκαν πολλά αγαπημένα πρόσωπα από την εγχώρια showbiz. Ανάμεσά τους και η τραγουδίστρια που έκανε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύντροφό της Juan Rodriguez. Πέντε μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Το ταλαντούχο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Greek Idol και σάρωσε στο “Youtube” απείχε και από τις μουσικές σκηνές και τα νυχτερινά κέντρα, μετά τη γέννηση του γιου της αλλά τελικά ήρθε η στιγμή για τη δυναμική της επιστροφή! Η Μαλού έκανε πρεμιέρα στο Posidonio, στο πλευρό του Πάνου Κιάμου και του Νικηφόρου Βυθούλκα και διασκέδασε τον κόσμο με τις μεγάλες της επιτυχίες.

Η γνωστή τραγουδίστρια γύρισε επιτέλους σε αυτό που αγαπά τόσο πολύ, το τραγούδι, και η χαρά της ήταν τεράστια! Μόλις πέντε μήνες από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος της, η Μαλού φαίνεται πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More