Μαλού Κυριακοπούλου: Βάφτισε τον 11 μηνών γιο της στην Καλαμάτα! [pics]

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Μαλού και ο σύντροφός της Juan Rodriguez έζησαν μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή! Το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τον γιο του – ο οποίος θα γίνει ενός έτους σε λίγες ημέρες – στην Καλαμάτα, τον τόπο καταγωγής της τραγουδίστριας, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η Μαλού και ο αγαπημένος της κατάφεραν να κρατήσουν το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάλεσαν μόνο λίγους συγγενείς και στενούς τους φίλους.

Ο νεοφώτιστος πήρε δύο ονόματα Κωνσταντίνος – Ricardo! Οι νονοί του όμορφου αγοριού ήταν οι φίλοι του ζευγαριού, ο Παναγιώτης – Πάρις Ορφανός και η Κατερίνα Παπαζαφειροπούλου. Ο Παναγιώτης – Πάρις μάλιστα ήταν εκείνος που δημοσίευσε και φωτογραφία στα social media από την ημέρα της βάφτισης! Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, η Μαλού έλαμπε από ευτυχία, κρατώντας στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Juan Rodriguez διατηρούν σχέση τα τελευταία χρόνια και ο ερχομός του γιου τους επισφράγισε τον έρωτά τους. Ο μικρός Κωνσταντίνος – Ricardo από την ημέρα που ήρθε στη ζωή άλλαξε την καθημερινότητα του ζευγαριού προς το καλύτερο!

Read More

And More