Μαμά πώς σου φαίνεται το νέο σου tablet;

Ο πατέρας σου σε έχει “ζαλίσει”, αφού όλη την ώρα σε ρωτάει πώς θα μπει στο facebook και από πού φορτίζει το tablet του. Από την άλλη, η μητέρα σου σε “αγγαρεύει” να τις βρεις συνταγές στο tablet και να της μάθεις να μπαίνει στο ίντερνετ! Στο τέλος, εσύ είσαι έτοιμος να αναφωνήσεις “Έλεος. Δεν μπορώ να σας διδάξω”!

Αν οι παραπάνω καταστάσεις δεν σου ακούγονται εξωπραγματικές αλλά αποτελούν ιστορίες καθημερινής τρέλας που τις ζεις σπίτι σου, σου έχουμε τη λύση!
Τα Public και η Lenovo προσκαλούν όλους τους αρχάριους χρήστες των tablets σε “ιδιαίτερα μαθήματα” στο Public Συντάγματος! Κάθε Τετάρτη η ομάδα καθηγητών και σπουδαστών του τομέα Πληροφορικής-Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος και θα εκπαιδεύει άτομα μεγαλύτερης ηλικίας σε θέματα τεχνολογίας πάνω στα tablets της Lenovo!

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένων θέσεων. Αξίζει να δεις εδώ το πρώτο εργαστήριο

Δες και το βίντεο παρακάτω: Είτε θα τρομοκρατηθείς και θα τρέξεις να πάρεις το tablet από τα χέρια του πατέρα σου είτε θα κλάψεις από τα γέλια!

)

Read More

And More