Μανωλίδου: Η απάντηση για το μήνυμα του Άδωνι στο twitter! Ο έρωτας τους όλο και μεγαλώνει

H Ευγενία Μανωλίδου που εντυπωσιάσε για ακόμα μια φορά με τις χορευτικές της ικανότητες στο Dancing with the stars, μίλησε στο ΕΓΩ για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και για το μήνυμα του Άδωνι στο twitter που σχολιάστηκε αρνητικά!

Η εμφάνιση σας στο Dancing with the stars 3 σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Εσείς πως νιώσατε;
“Ένιωσα ότι απέδωσα το 100% των δυνατοτήτων μου έπειτα από 2 χρόνια πλήρους αποχής από το χόρο. Δούλεψα όσο με άφηναν οι δυνάμεις μου, τραυματίστηκα πολύ και παντού, αλλά ήθελα να καταφέρω να στηρίξω το ζευγάρι που με εμπιστεύτηκε όσο περισσότερο μπορούσα. Το αποτέλεσμα κρίθηκε από τον κόσμο και ο Ηλίας Βρεττός με την Κλώντια- Άννα πήραν το εισητήριο για τον ημιτελικό.”

Ο σύζυγος σας Άδωνις Γεωργιάδης εγράψε στο twitter: Ό, τι και να λέμε, έσκισε! Μπράβο, μωρό μου. Κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά, καθώς λόγω της ενασχόλησης του με την πολιτική, κάποιοι είπαν πως δεν θα έπρεπε να ασχολείται με τέτοιους είδους πρόγραμμα. Ποια είναι η δική σας άπόψη;
“Ο Άδωνις είναι ένας πολύ ζεστός και εκδηλωτικός άνθρωπος εκ χαρακτήρος. Αυτό είναι γνωστό στον κόσμο και πολλοί τον αγαπούν και γι αυτό το χαρακτηριστικό του. Αν δεν σχολίαζε καθόλου, πάλι θα έβγαιναν οι ίδιοι άνθρωποι και θα τον κατηγορούσαν ότι δεν με στηρίζει. Ο σύζυγός μου είναι σοβαρός και όχι σοβαροφανής. Αφήστε που δεν καταλαβαίνω το πως η στήριξη του σε μια πολύ δύσκολη βραδιά για μένα, θα τον εμπόδιζε από τα καθήκοντα του στην πολιτική.”

Έχετε σχεδιάσει και κάτι ακόμα για το μέλλον με τη Νίνα Λοτσάρη;
“Ναι, εδώ και μερικούς μήνες ολοκλήρωσα ένα καινούργιο έργο, το οποίο έγραφα επί ενάμιση χρόνο, ένα λυρικό δράμα, πρωταγωνίστρια του οποίου είναι η Νίνα. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραγωγή, με πλήρη συμφωνική ορχήστρα, χορωδία και σολίστες. Οι δυσκολίες για να ανέβει μια τέτοια παράσταση είναι πολλές και προφανείς, προσπαθώ όμως με όλες μου τις δυνάμεις να καταφέρω να ξεπεράσω τα εμπόδια που διαρκώς εμφανίζονται και να μπορέσω να μοιραστώ αυτό το έργο μαζί σας.”

Σας λείπει η τηλεόραση;
“Όχι, δεν μου έχει λείψει. Είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε, αλλά η συμμετοχή σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μου έχει λείψει.”

Έχετε κάνει περικοπές στην καθημερινότητα σας;
” Γενικώς δεν είμαστε μια σπάταλη οικογένεια. Πάντα ήμασταν μετρημένοι, γιατί και οι δύο μεγαλώσαμε κάπως έτσι. Έτσι μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας. Σε κάθε περίπτωση όμως, φροντίζουμε πια, να προσέχουμε πολύ που ξοδεύουμε ακόμα και το τελευταίο μας ευρώ. Και συμμετέχουμε πάντα σε συλλογικές προσπάθειες συνδρομής σε συνανθρώπους μας που ταλαιπωρούνται.”

Με τον σύζυγο σας είστε πολύ δεμένη. Είστε ακόμα ερωτευμένη, όπως στην αρχή; Τον στηρίζετε στις επιλογές του, όπως εκείνος;
” Με τον Άδωνι είμαστε ένα. Έγω αισθάνομαι πολύ πιο δεμένη μαζί του και όσο περνά ο καιρός ακόμα περισσότερο. Όσο καλύτερα τον γνωρίζω, τόσο περισσότερο τον αγαπώ. Προσπαθώ να τον στηρίζω σε όλες του τις αποφάσεις και τις κινήσεις, απλώς δεν μπορώ να είμαι διαρκώς κοντά του, γιατί τα παιδιά μας με έχουν ανάγκη περισσότερο αυτή τη στιγμή.”

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!

Read More

And More