Μανώλης Κωστίδης: Συγκλονισμένος ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ – «Είναι η χειρότερη αποστολή της ζωής μου»

Συγκλονισμένος από όλα όσα έχει βιώσει τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία η οποία χτυπήθηκε από τον φονικό σεισμό, ο Μανώλης Κωστίδης θέλησε να πει δυο λόγια, το πρωί της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με την εκπομπή «Σήμερα».

Ο δημοσιογράφος που την περασμένη Παρασκευή «λύγισε» μπροστά στην κάμερα κατά τη διάρκεια άλλης ζωντανής σύνδεσης, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη αποστολή ως την «χειρότερη της ζωής του». (δες εδώ το σχετικό στιγμιότυπο)

«Είναι η είδηση της καριέρας μου δυστυχώς αυτή η αποστολή, η χειρότερη αποστολή που έχω κάνει στη ζωή μου. Το να λέω εγώ «δεν αντέχω σε αυτό το σημείο, πάμε να φύγουμε»… νομίζω θα μου μείνει χαραγμένη για πάντα. Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή της Τουρκίας, του αιώνα. Ό,τι και να πω εγώ δεν είναι υπερβολικό», εξομολογήθηκε ο Μανώλης Κωστίδης.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος είπε: «Κι εμείς αισθανόμαστε περήφανοι για έναν δικό μας λόγο, που είσαι εσύ εκεί που είσαι. Γιατί έχεις αφήσει πολύ μεγάλο αποτύπωμα σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση».

 

Read More

And More