Μανώλης Παπαμακάριος: Παραδέχεται για πρώτη φορά ότι ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του Μαντώ Τζαβάρα

Στα δικαστήρια οδηγείται σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Μανώλης Παπαμακάριος ύστερα από μήνυση που του είχε κάνει η πρώην σύντροφός του, Μαντώ Τζαβάρα. Ο Μανώλης Παπαμακάριος αντιμετωπίζει πέντε αδικήματα: για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή κατά εξακολούθηση, εξύβριση κατά εξακολούθηση, κλοπή, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.  Η δίκη έχει οριστεί για τις 31 Μαΐου του 2022 στο Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της δημοσιότητας που είχε πάρει η υπόθεση.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της espresso ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας στην απολογία του παραδέχεται τις πράξεις του ζητώντας συγνώμη από την πρώην σύντροφό του. (δες εδώ τι είχε πει στην Τατιάνα Στεφανίδου η Μαντώ Τζαβάρα για τον ξυλοδαρμό της)

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι την 1η Ιουνίου τέλεσε εις βάρος της μηνύτριας «άδικες , ποινικά κολάσιμες πράξεις και ηθικά αποδοκιμαστέες» και εξηγεί ότι κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού τους, που ξεκίνησε ως έντονη λεκτική διαμάχη, έχασε την ψυχραιμία του και προέβει σε πράξεις που δεν αισθάνεται περήφανος , ζητώντας συγνώμη από την πρώην σύντροφό του και από την οικογένεια του και την δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το λεγόμενα του Μανώλη Παπαμακάριου είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται τις πράξεις του ζητώντας μια μεγάλη συγνώμη από την Μαντώ Τζαβάρα.

Όλα άρχισαν τον Ιούνιο του 2019, όταν η γοητευτική επιχειρηματίας είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, καταγγέλλοντας ότι ο πρώην σύντροφός της και πρώην άσος των παρκέ, Μανώλης Παπαμακάριος τη γρονθοκόπησε, τη μαχαίρωσε και της έκλεψε 20.000 ευρώ. Όπως υποστήριζε τότε, η Μαντώ Τζαβάρα είχε υπάρξει και άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο. Το πιο σοκαριστικό από όλα ήταν πως είχε μείνει δύο φορές έγκυος και είχε αποβάλει ύστερα από τους ξυλοδαρμούς.

Σύμφωνα πληροφορίες της espresso, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι η επιχειρηματίας είχε τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο, κάνοντας λόγο για απόπειρα στραγγαλισμού.

H όμορφη επιχειρηματίας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Ιούνιο του 2019 στον Βαγγέλη Καράλη μεταξύ άλλων ανέφερε για τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε: «Με τον Μανώλη συζούσαμε, έμενε στο σπίτι μου. Τελείωσε την δουλειά του στην Λήμνο και ήρθε στο σπίτι μου. Θέλησα να κάνω μια συζήτηση για την σχέση μας. Τον είχα στηρίξει πολύ του είχα δώσει 40.000 ευρώ για να τακτοποιήσει τα χρέη του. Ήταν τζογαδόρος. Του έδωσα αυτό το ποσό για να μπορέσει να ξεχρεώσει, ώστε να ζήσουμε πλέον μαζί σαν ζευγάρι χωρίς οικονομικά προβλήματα. Τις οικονομικές του υποχρεώσεις ποτέ δεν της ξεπλήρωσε. Ο λόγος που μου επιτέθηκε ήταν η αναφορά μου σε όλα αυτά που περνούσα μαζί του αυτά τα δύο χρόνια.

Ήθελα να του πω να χωρίσουμε.  Τότε πήγα να στείλω μήνυμα στην γυναίκα που κρατάει την κόρη μου για να καθυστερήσει να έρθει σπίτι. Ο Μανώλης θεώρησε ότι έστελνα το μήνυμα κάπου αλλού. Δεν πρόλαβα να το στείλω και μου ορμάει και πέφτω με την καρέκλα ανάσκελα. Ανεβαίνει από επάνω μου και αρχίζει να με γρονθοκοπεί. Μετά από δυο τρία λεπτά ασταμάτητου ξύλου, μου λέει τώρα θα τελειώσω εσένα και τα μπάσταρδά σου και μετά θα φύγω. Πηγαίνει στην κουζίνα, παίρνει το μαχαίρι και εγώ πάω να φύγω από το σπίτι μου.

Με αρπάζει από τα μαλλιά και με σέρνει πάλι στο σαλόνι με βάζει κάτω και αρχίζει πάλι να με γρονθοκοπεί. Έχει το μαχαίρι στο χέρι του και όπως κάνω να γυρίσω το κεφάλι μου με βρίσκει στην γωνία του φρυδιού και με τραυματίζει. Του πέφτει το μαχαίρι κάτω και σηκώνεται να πάει να βρει άλλο μαχαίρι. Μου λέει τώρα θα σε τελειώσω. Τότε είπα αν δεν σηκωθώ να φύγω τώρα θα πεθάνω.

Είχε σκιστεί η μπλούζα μου και ήμουν γυμνόστηθη. Βγαίνω από το σπίτι, γυμνή και ξυπόλητη και πάω στα 20 μέτρα σε μια ταβέρνα για να σωθώ. Ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες είχαν μείνει άφωνοι. Τότε ο κύριος το έβαλε στα πόδια.» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαντώ Τζαβάρα.

Read More

And More