Μάνος Γαβράς: Σαν άλλος Bradley Cooper τραγουδά το «Shallow» με την ανιψιά του! [video]

Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά του το εξωτερικό και μοιράζεται το χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική, κάνοντας μερικές εξαιρετικές συνεργασίες. Ο λόγος για τον Μάνο Γαβρά, που δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες του και συχνά επισκέπτεται την Ελλάδα και την οικογένειά του.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, βρίσκεται στην γενέτειρά του, την Κρήτη και απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, μετά την κυκλοφορία της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί. Εκεί, ο Μάνος Γαβράς με μια κιθάρα στο χέρι και σαν άλλος Bradley Cooper ερμηνεύει το Οσκαρικό πια τραγούδι «Shallow», από την ταινία «A star is born», με τη βοήθεια ενός αγαπημένου του προσώπου. Ναι, στη θέση της Lady Gaga βλέπουμε την ανιψιά του ηθοποιού Χαρούλα και η ερμηνεία τους είναι εντυπωσιακή.

Μάλιστα, ο Μάνος Γαβράς, έσπευσε να μας ενημερώσει πως η ανιψιά του, λόγω διαβάσματος, δεν είχε προλάβει να κάνει πρόβες στο τραγούδι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που έχει τρελάνει την Τεχεράνη, πρωταγωνιστώντας στην ιρανική κινηματογραφική υπερπαραγωγή «The Master Mind», όπου ενσαρκώνει έναν Νοτιοαμερικανό απατεώνα, τον Κάρλος, που μεταμορφώνεται στην πορεία σε έναν Μαροκινό μεγαλοεπιχειρηματία, με το όνομα Al Hadadi, είναι σίγουρα σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής του.

Ο ίδιος μετά από αυτήν την ξεχωριστή συνεργασία μάλιστα, αποφάσισε να κάνει λίγες διακοπές μέχρι να επιστρέψει με κάποιο νέο και φιλόδοξο ρόλο!

 

 

Read More

And More