Μάνος Μαγιάτης: Ανυπομονεί να γίνει πατέρας – Τι λέει στο TLIFE για τη γνωριμία με τη σύντροφό του και το φύλο του μωρού

Πατέρας θα γίνει σε λίγους μήνες ο Μάνος Μαγιάτης, ο οποίος ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από το instagram και την τρυφερή ανάρτηση αγκαλιά με την σύντροφό του, Χριστίνα.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Μάνο Μαγιάτη ο οποίος μίλησε για την ιδιαίτερη περίοδο που διανύει στην προσωπική του ζωή, αλλά και το πρόωρο τέλος της εκπομπής στην οποία συμμετείχε στο Open.

Μάνος Μαγιάτης  – Σύντομα πατέρας

«Περιμένουμε και εγώ και η Χριστίνα με αγωνία το μωράκι μας. Η σύντροφός μου βρίσκεται πλέον στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το φύλο του μωρού θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες, αφού και για εμάς θα είναι μια μεγάλη έκπληξη. Οι φίλοι μας έχουν διοργανώσει το ιδανικό baby shower μέσα από το οποίο θα ενημερωθούμε επιτέλους για το φύλο του μωρού. Σίγουρα όταν έρχεται στη ζωή ένα παιδί το πρώτο πράγμα που θέλεις ως γονιός, είναι να είναι πάντα γερό και καλότυχο», ανέφερε στο TLIFE.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Magiatis (@manosmagiatis)

Πάντα δίπλα στην αγαπημένη του Χριστίνα

«Είμαστε ένα χρόνο μαζί με την Χριστίνα γνωριστήκαμε σε ένα νυχτερινό μαγαζί μέσω των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων. Η σύντροφός μου είναι εκτός χώρου και φροντίζει να διατηρεί χαμηλό προφίλ. Ο ερχομός του παιδιού θα σηματοδοτήσει σίγουρα ένα νέο κεφάλαιο για την προσωπική μας ζωή, το οποίο και περιμένουμε με αγωνία να ξεκινήσει», αποκάλυψε ο Μάνος Μαγιάτης.

Μάνος Μαγιάτης – Παντρεύεται

«Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμη λεπτομέρειες και ημερομηνίες, το σίγουρο είναι ότι τους επόμενους μήνες παντρευόμαστε με πολιτικό γάμο προκειμένου να επισημοποιηθεί η σχέση μας και ως ζευγάρι, αλλά και ως γονείς δίπλα στο παιδί μας. Θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός γάμος ο οποίος πιθανόν να γίνει μαζί με την βάπτιση του μωρού», δήλωσε ο Μάνος Μαγιάτης.

Μάνος Μαγιάτης – Το ξαφνικό τέλος της εκπομπής, «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο»

Για το πρόωρο τέλος της εκπομπής στο Open την οποία παρουσίαζε η Νικολέττα Ράλλη, ο Μάνος Μαγιάτης ανέφερε: «Είναι αρκετά δυσάρεστο όταν σταματά απότομα μια εκπομπή, όπως και οποιαδήποτε άλλη δουλειά για την οποία δεν ήσουν έτοιμος για μια τόσο απρόοπτη εξέλιξη. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν ενημερώθηκαν ποτέ επισήμως για το φινάλε της εκπομπής, αλλά το έμαθα από στόμα σε στόμα και μέσα απ’ όσα διαβάζω στα media για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. 

«Πολλές φορές η ίδια η ζωή, όταν σου δίνει κάτι, σου παίρνει κάτι άλλο για το οποίο δεν έχεις προετοιμαστεί. Αυτή η περίοδος κάπως έτσι κυλά για μένα. Το οριστικό φινάλε της εκπομπής σίγουρα με επηρέασε, όπως και όλους τους συνεργάτες μου, παράλληλα όμως συνέπεσε  με μια αρκετά ευχάριστη  περίοδο της προσωπικής μου ζωής, αφού το μωράκι μας σύντομα έρχεται για να ολοκληρώσει την προσωπική μας ευτυχία», δήλωσε στο TLIFE λίγους μήνες πριν γίνει πατέρας.

Δες επίσης: Νικολέττα Ράλλη: Οι πρώτες δηλώσεις στο TLIFE για το οριστικό τέλος της εκπομπής της στο Open

 

 

Read More

And More