Νικολέττα Ράλλη: Οι πρώτες δηλώσεις στο TLIFE για το οριστικό τέλος της εκπομπής της στο Open

Οριστικό τέλος για την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο Open.

Η Νικολέττα Ράλλη, ο Μάνος Μαγιάτης και η Νάνσυ Παραδεισανού τις τελευταίες ημέρες ήρθαν αντιμέτωποι με αρκετά δημοσιεύματα για το ξαφνικό τέλος της εκπομπής. Δίπλα τους, και η Ιλένια Ουίλιαμς με τον chef Δημήτρη Χατζηδημητρίου οι  οποίοι «έδεσαν» από την πρώτη στιγμή με την τηλεοπτική παρέα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αυτό είναι Σαββατοκύριακο! (@aftoeinaisoukou)

Να θυμίσουμε πως μέχρι προσφάτως το Open είχε φρενάρει την ψυχαγωγική ζώνη, δίνοντας προτεραιότητα στην ενημέρωση με έκτακτες εκπομπές για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μετά την επανεκκίνηση των ψυχαγωγικών εκπομπών, το πρόγραμμα του Open επέστρεψε με απώλειες, καθώς η Νικολέττα Ράλλη και η παρέα της ενημερώθηκαν για το οριστικό φινάλε της εκπομπής, «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο».

 

Η Νικολέττα Ράλλη στο TLIFE

Την ώρα που τα δημοσιεύματα και οι φήμες φουντώνουν γύρω από τη Νικολέττα Ράλλη και τη συνεργασία της με το Open, η ίδια σε επικοινωνία της με το TLIFE ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις με τους ανθρώπους του σταθμού για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Η εκπομπή σταματά οριστικά και για την ώρα, δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο, ούτε έχω προχωρήσει σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του σταθμού. Η δουλειά μου στην τηλεόραση είναι ως παρουσιάστρια. Δεν είμαι δημοσιογράφος ώστε να έχω περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες σε μια δύσκολη εποχή», ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη.

Για την σχέση της με τα social media και τυχόν κακόβουλα σχόλια, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Επίσης, παρότι ασχολούμαι με το instagram, το οποίο είναι κάτι που αγαπώ, κυρίως για τον λόγο ότι έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο και μοιράζομαι τις αγαπημένες μου στιγμές, δεν είναι δουλειά! Απλά ένα μέσο για να προωθώ το αντικείμενο μου, και προϊόντα, από συνεργασίες που έχω, πριν καν υπάρξει αυτό», δήλωσε στο TLIFE.

«Είμαι παρουσιάστρια και παράλληλα μια μάνα με ένα παιδί. Φυσικά σε όλη αυτή την κατάσταση σκέφτομαι και τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί αυτή την συνεργασία και δυστυχώς στα μέσα της σεζόν μένουν και οι ίδιοι χωρίς δουλειά. Ας ελπίσουμε πως το επόμενο διάστημα θα φέρει μόνο θετικές εξελίξεις. Ευχές για Καλό Πάσχα σε όλους», ευχήθηκε η Νικολέττα Ράλλη.

Read More

And More