Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Απόδραση με τα παιδιά μετά το τραγικό συμβάν στο μαγαζί τους! [pics]

Δυο εβδομάδες έχουν περάσει από το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στο μαγαζί τους στο Περιστέρι και ακόμη προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ. Η καφετέρια που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης με την Αγγελική Δαλιάνη στην περιοχή μετατράπηκε σε τόπο εγκλήματος, όταν ξαφνικά ένας άνδρας εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν άλλο άνδρα… και σκόρπισε τον πανικό. Οι πρώτες μέρες μάλιστα, βρήκαν το ζευγάρι να είναι πολύ «μουδιασμένο» από το αποτρόπαιο έγκλημα και οι δυο τους προσπάθησαν να ξεπεράσουν σιγά σιγά αυτές τις άσχημες εικόνες που εκτυλίχθηκαν μέσα στην ιδιοκτησία τους.

Θέλοντας λοιπόν, να κάνουν ένα διάλειμμα και να φύγουν για λίγο μακριά από όλους και από όλα, ο Μάνος και η Αγγελική πήραν τα παιδιά τους και έφυγαν για ολιγοήμερες διακοπές στην Καλαμάτα. Οι δυο ηθοποιοί, μάλιστα, απέφυγαν να μιλήσουν σε δημοσιογράφους και κανάλια για το τραγικό συμβάν και το μόνο που ήθελαν αυτήν την περίοδο ήταν να ηρεμήσουν.

Τώρα σιγά σιγά φαίνεται να έχουν βρει και πάλι τις ισορροπίες τους και να χαλαρώνουν με τα δυο αγγελούδια τους στις καλοκαιρινές διακοπές τους. Ο μικρός γιος της οικογένειας άλλωστε, κάνει φέτος τα πρώτα του μπανάκια και όλοι έχουν ενθουσιαστεί μαζί του.

Από τις διακοπές στην Καλαμάτα!

Read More

And More