Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Βραδιά θεάτρου για δύο! [pics]

Μπορεί η προηγούμενη θεατρική σεζόν να έκλεισε απότομα για τον Μάνο Παπαγιάννη, μετά το επεισόδιο με την Σοφία Παυλίδου στο Χυτήριο και την πρόωρη αυλαία που έπεσε στην παράσταση “Πετάει Πετάει”, ο γνωστός ηθοποιός όμως φαίνεται πως έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του και η υπόθεση με την συνάδελφό του έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μάλιστα, ο Μάνος Παπαγιάννης έχει επιστρέψει σε γνώριμα μέρη και στο θέατρο Χυτήριο, όπου ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” με την σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη και ένα εξαιρετικό cast. Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης, το ζευγάρι βρέθηκε και πάλι στο Χυτήριο για να παρακολουθήσει με την παράσταση “Το φιντανάκι”.

Το ζευγάρι χαλαρό και χαμογελαστό έδωσε το “παρών” στην παράσταση, στηρίζοντας για μια ακόμη φορά τους συντελεστές του θέατρο και πόζαραν πλάι πλάι στους φωτογράφους. Μην ξεχνάς άλλωστε πως ο Μάνος Παπαγιάννης έχει χρόνια συνεργασία με την Βάσια Παναγοπούλου και το θέατρο Χυτήριο και στηρίζει πολύ κάθε πρωτοβουλία που παρουσιάζεται στη σκηνή του.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More