Μάνος Παπαγιάννης: “Αν γύριζα τον χρόνο πίσω πάλι τα ίδια θα έκανα”

Λίγους μήνες μετά το γνωστό συμβάν με την Σοφία Παυλίδου στο θέατρο Χυτήριο, τα πράγματα φαίνονται να εξελίσσονται πιο ομαλά. Ο Μάνος Παπαγιάννης επέστρεψε στο θέατρο και πρωταγωνιστεί πλέον στην θεατρική παράσταση “Ο φίλος μου, ο Λευτεράκης” και μιλώντας στο περιοδικό People απαντά για τον δύσκολο χειμώνα που πέρασε και αποκαλύπτει ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω δεν θα χειριζόταν την κατάσταση αλλιώς.

Υποθέτω ότι πέρασες ένα δύσκολο χειμώνα με όλα αυτά που συνέβησαν με τη Σοφία Παυλίδου. Είσαι πιο ήρεμος τώρα; Έχεις ξαναβρεί την ισορροπία σου;

Κοίτα, όλα αυτά συμβαίνουν στο θέατρο. Κι άλλες χρονιές είχαμε εντάσεις με συναδέλφους και πάντα τα βρίσκαμε. Αυτά γίνονται σε ένα χώρο δουλειάς. Αυτό συνέβη και φέτος. Είναι άλλη μια ένταση, δεν σημαίνει όμως ότι με γεμίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Φαντάζομαι ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο, με τη λογική ότι πήρε μεγάλη δημοσιότητα –δεν έγινε ένας καβγάς εντός των τειχών δηλαδή– και όλη αυτή η ιστορία έχει πάρει τη δικαστική οδό.

Όπως είπες, έχει πάρει τη δικαστική οδό. Ό,τι έγινε έγινε.

Αν γύριζες το χρόνο πίσω, θα τα χειριζόσουν αλλιώς τα πράγματα;

Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα.

Πάντως κατέβηκε μια παράσταση και μετά από μια απόλυση επαναπροσλήφθηκες αμέσως την επόμενη σεζόν. Νιώθεις δικαιωμένος;

Θα έλεγα όχι. Γύρισα εκεί που μου αρέσει. Είχα σκεφτεί να μην κάνω φέτος το καλοκαίρι θέατρο και για αυτό που έγινε είμαι χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.

Μιλούσατε με τη Βάσια Παναγοπούλου όλο αυτό το διάστημα;

Ναι, βέβαια, δεν σταματήσαμε ποτέ την επικοινωνία. Με αγαπάει η Βάσια, πολύ. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές, ξέρουμε ο ένας τα χνότα του άλλου και νομίζω ότι θα έχει συνέχεια αυτή η ιστορία. Ξέρεις, με τη Βάσια είμαστε φίλοι. Έγινε ένα περιστατικό, πάει και τελείωσε. Πάμε παρακάτω

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Read More

And More