Μάνος Παπαγιάννης: Απάντησε στον Νίκο Κοκλώνη αν έτρεχε κάτι ερωτικό με την Σοφία Παυλίδου [vid]

Μάνος Παπαγιάννης: Απάντησε στον Νίκο Κοκλώνη αν έτρεχε κάτι ερωτικό με την Σοφία Παυλίδου [vid] | tlife.gr

Καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη και της εκπομπής Celebrity Travel ήταν ο Μάνος Παπαγιάννης λίγο καιρό μετά το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου. Ο ηθοποιός ταξίδεψε, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, μέχρι την Κολομβία για τις ανάγκες της εκπομπής του ΑΝΤ1. Φυσικά, εκτός από τις ωραίες στιγμές και την περιήγηση στην Μποκοτά κλήθηκε να απαντήσεις και στις «δύσκολες» ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Ανάμεσα σε άλλα ο Μάνος Παπαγιάννης αναφέρθηκε και στην καταγγελία που έκανε η συνάδελφός του για ξυλοδαρμό αλλά και την έκταση που πήρε το συγκεκριμένο περιστατικό.  «Είχαν δώσει τα χέρια με την Παυλίδου, πήγε να παίξει και μετά ήρθε η αστυνομία», εξηγεί ο Νίκος Κολώνης που βρέθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό». Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι ο ηθοποιός έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Ένα τρίτο πρόσωπο έβαλε λλόγια και στις δύο πλευρές», αποκαλύπτει ο οικοδεσπότης του Celebrity Travel και αναφέρει ότι ο Μάνος Παπαγιάννης απάντησε και στην δύσκολη ερώτηση αν υπήρξε κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνον και την Σοφία Παυλίδου, καθώς ήταν πολλοί που ισχυρίστηκαν ότι αυτό ήταν μία από τις αφορμές του καυγά.

READ more