Μάνος Παπαγιάννης: Η συγκλονιστική περιγραφή για τη δολοφονία στην καφετέρια του!

Ήταν 24 Ιούλιου του 2019 όταν άνδρας πυροβόλησε έναν άλλο στο κεφάλι μέσα στην καφετέρια που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης μαζί με την σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη. Δράστης και θύμα καθόντουσαν στο ίδιο τραπέζι, όταν ο ένας πυροβόλησε τον άλλον τρεις φορές. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” και μίλησε σοκαρισμένος για το μοιραίο απόγευμα.

“Μπήκε ένας άνθρωπος και σκότωσε έναν άλλον άνθρωπο. Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε 10 φορές με το όπλο”. δήλωσε αρχικά ο Μάνος Παπαγιάννης αποκαλύπτοντας ότι εκείνη τη στιγμή το μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο. “Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν αφεντικό έλα κάποιος έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι”. Ο ηθοποιός συνέχισε προσθέτοντας: “Ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί γιατί νομίζω πως θα παρέμβαινα. “Ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου που κόλλησε το μυαλό μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα” συμπλήρωσε.

“Ήθελα κάτι να κάνω και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα καν αν ζει ή αν είναι πεθαμένος ο άνθρωπος”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάνος Παπαγιάννης.

Read More

And More