Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού – Κατηγορούμενη η ηθοποιός

Πριν από τέσσερα χρόνια είχε απασχολήσει έντονα την lifestyle επικαιρότητα η υπόθεση με την καταγγελία που είχε κάνει η Σοφία Παυλίδου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη στην ίδια θεατρική παράσταση, όπου πρωταγωνιστούσαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, υπάρχει μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, καθώς στο εδώλιο ως κατηγορούμενη θα κάτσει η Σοφία Παυλίδου και όχι ο Μάνος Παπαγιάννης. 

Όπως μετέδωσε η Κέλλυ Χεινωπόρου, ενώ η γνωστή ηθοποιός ήταν η πρώτη που μήνυσε τον συνάδελφό της, θα καθίσει εκείνη στο εδώλιο μετά από μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη για σωματική βλάβη. Οι δύο μηνύσεις δεν «χρεώθηκαν» στον ίδιο εισαγγελέα, παρότι τα εγκλήματα είναι συναφή. Έτσι λοιπόν, η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη θα εκδικαστεί πρώτη στις 4 Μαΐου 2022, με αποτέλεσμα η Σοφία Παυλίδου να καθίσει στο σκαμνί με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ιδιαίτερα πληγωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης. 

 

Στο Πρωινό μίλησε και η συνήγορος υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου

«Όταν έγινε το επεισόδιο αυτό το 2018, στον χώρο εργασίας των δυο ηθοποιών, οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν. Ο καθένας έδωσε τη δική του εκδοχή έτσι όπως το βίωσε στο θέατρο. Εκεί σχηματίστηκαν δυο ποινικές δικογραφίες, οι οποίες πήραν τον δρόμο τους και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Δεν είναι καθόλου οξύμωρο ότι το ένα δικαστήριο προσδιορίστηκε πριν από το άλλο. Ο κ. Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την κ. Παυλίδου για συκοφαντική δυσφήμηση μόνο. Όταν έγινε το περιστατικό, την μήνυσε δίνοντας τη δική του εκδοχή, ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος υπέστη σωματική βλάβη. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη γι’ αυτό το αδίκημα και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο. Όταν γίνεται μία μήνυση, για να φτάσει ο αρμόδιος εισαγγελέας και να ασκήσει ποινική δίωξη και να χαρακτηρίσει την καταγγελία ως ένα συγκεκριμένο ποινικό αδίκημα, αντιλαμβάνεστε, ότι ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του κάποια στοιχεία» τόνισε η δικηγόρος του ηθοποιού.

Όπως είπε η κα Παναγοπούλου, υπάρχει και δεύτερη δικογραφία, η οποία είναι για συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία όμως είναι στα αναστελλόμενα μέχρι να κριθεί το βασικό αδίκημα εις βάρος της ηθοποιού. Τον Μάιο εκδικάζονται τα περιστατικά που συνέβησαν εκείνη την ημέρα στον χώρο του θεάτρου.

Read More

And More