Μάνος Παπαγιάννης: Τι δήλωσε μετά την απόφαση για τη διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου – Στο πλευρό του η Αγγελική Δαλιάνη

Μετά τη Σοφία Παυλίδου, και ο Μάνος Παπαγιάννης έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία για την απόφαση του δικαστηρίου στη διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου. Ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος και η ποινή του που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Ο Μάνος Παπαγιάννης μαζί με τη δικηγόρο του κ. Γιάννα Παναγοπούλου άσκησαν έφεση της απόφασης.

«Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία» είπε ο Μάνος Παπαγιάννης, χαμογελαστός. Ο ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στη Σοφία Παυλίδου.

«Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική. Όλα θα πάνε καλά. Νιώθω χαρούμενος, είμαστε στο πλαίσιο αυτού που περιμέναμε. Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά» κατέληξε ο Μάνος Παπαγιάννης. 

Η συνήγορος υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη, κα Γιάννα Παναγοπούλου τόνισε ότι σέβονται την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Από το πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη δεν έλειψε η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη η οποία ήταν και μάρτυρας υπεράσπισής του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164