Μάνος Πίντζης για Γιώργο Λιάγκα: «Μια χαρά είναι σαν παρουσιαστής, αλλά δεν ξέρω τι τον έχουν βάλει να κάνει στην εκπομπή».

O ηθοποιός Μάνος Πίντζης με αφορμή τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον έρωτα που τον «παραλύει» και τον «τσαλακώνει», αλλά και για το τηλεοπτικό «ξεκατίνιασμα» και τα «ξεμαλλιάσματα» των παρουσιαστών.

Σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε: «Το παιδί έχει ανάγκη το «θηλυκό κύτταρο» την μαμά του δηλαδή, πιο πολύ από τον μπαμπά του».

Στην ερώτηση αν έχει «πέσει» στα πατώματα ο Μάνος Πίντζης για κάποιο έρωτα απάντησε: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγματα από το να πέφτεις στα πατώματα για έναν έρωτα. Ο έρωτας σε «παραλύει», στα «διαλύει» όλα μέσα σου. Τι είναι ο έρωτας χωρίς τσαλάκωμα; δεν σιδερώνεται. Δεν συγχωρώ την απιστία. Έχω απιστήσει και το μετάνιωσα».

Στο πώς βλέπει την τηλεόραση σήμερα σχολίασε: «Δεν μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση δημοσιογράφους να ”ξεκατινιάζονται”. Δεν είναι ωραία εικόνα για την ελληνική τηλεόραση να ”ξεμαλλιάζονται” οι παρουσιαστές μεταξύ τους. Ο Γιώργος Λιάγκας μια χαρά είναι σαν παρουσιαστής, αλλά δεν ξέρω τι τον έχουν βάλει να κάνει εκεί στην εκπομπή».

Read More

And More