Μάνος Τσαγκαράκης: O «Δημήτρης» από το «Νησί» μεγάλωσε και παίζει στον «Σασμό»

Ο Μάνος Τσαγκαράκης ή αλλιώς ο μικρός Δημητράκης από το Νησί έχει πλέον μεγαλώσει και φέτος συμμετέχει στη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, “Σασμός“. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και αναφέρθηκε στην πρώτη του τηλεοπτική εμπειρία, σε όσα έχουν αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα, αλλά και στην εμπειρία του από τον Σασμό.

«Από το νησί μέχρι σήμερα πιστεύω έχουν αλλάξει πιο πολλά εσωτερικά απ’ ότι εξωτερικά. Το πρόσωπό μου δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ. Πιο πολύ στο μυαλό μου έχει αλλάξει, ο τρόπος σκέψης μου και η νέα καθημερινότητα. Στο “Νησί” είχα περάσει από casting. Έψαχναν ντόπια παιδιά για τους ρόλους… Τότε μιλούσαμε πολύ με την κυρία Βικτώρια Χίσλοπ. Ήταν συνέχεια στα γυρίσματα, μιλούσαμε, με βοηθούσε, ήταν πάντα ευδιάθετη και πρόθυμη να βοηθήσει.

Ο ρόλος στον Σασμό ήταν κάτι πολύ ξαφνικό. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή και μου είπαν να ανέβω να περάσω από casting. H εμπειρία μου ήταν πολύ ωραία. Συνάντησα ηθοποιούς με τους οποίους είχα ξανασυνεργαστεί» είπε ο Μάνος Τσαγκαράκης.

Στη συνέχεια, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε και στις εξελίξεις της σειράς.

Read More

And More