Μάνος Βροντζάκης: Ο Έλληνας personal trainer που εμπιστεύτηκε η Kendall Jenner

Ο Μάνος Βροντζάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρός στράφηκε στον αθλητισμό, ξεκινώντας να κάνει κολύμβηση και αργότερα πρωταθλητισμό για 17 χρόνια. Mετά την αποφοίτησή του από τα ΤΕΦΑΑ, βρέθηκε στην Αμερική, όπου παρακολούθησε σεμινάρια personal training στα γνωστά γυμναστήρια Εquinox. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα και μέχρι και σήμερα προπονεί πλήθος ασκούμενων που θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση και την εικόνα τους, από πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου μέχρι βουλευτές.

Το φετινό καλοκαίρι το πέρασε δουλεύοντας στη Μύκονο, όπου και συνεργάστηκε με την Kendall Jenner, που πέρασε μερικές μέρες στο «νησί των ανέμων» μαζί με το σύντροφό της, Fai Khadra. Ο Μάνος Βροντζάκης ήταν αυτός που ανέλαβε την προπόνηση του ζευγαριού.

«Το καλοκαίρι εργαζόμουν ως personal trainer στη Μύκονο και συνεργαζόμουν με το ξενοδοχείο Santa Marina, όπου έμενε η Kendall. Με πήραν τηλέφωνο μια μέρα από το ξενοδοχείο λέγοντάς μου πως ένας πελάτης τους ήθελε personal training. Αρχικά λοιπόν συναντήθηκα με τον Fai Khandra, ενώ μπαίνοντας στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου αντίκρισα την Kendall. “Θα μας κάνεις μαζί, αν δε σε πειράζει;” μου είπε. Έτσι, ξεκίνησε το πρόγραμμα γυμναστικής».

Ο Μάνος ανέλαβε την προπόνηση της Kendall και του Fai τις τρεις ημέρες που πέρασαν στη Μύκονο. «Ήταν και οι δυο τους πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που τους έδειχνα» λέει στο περιοδικό People. «Την πρώτη μέρα η Kendall ήταν κάπως μαζεμένη, δεν θα τη χαρακτήριζα και την πιο προσιτή κοπέλα που έχω γνωρίσει. Παρ’ όλα αυτά τις δύο επόμενες ημέρες ένιωσε άνετα και λέγαμε διάφορες ιστορίες».

Ποιο ήταν το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολούθησαν; «Είχα φτιάξει ένα ειδικό πρόγραμμα, με πολλές καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις, αλλά και ασκήσεις για τα πόδια, κυρίως στο TRX. Αυτό που μου ζήτησε από την πρώτη μέρα ήταν να επιλέξουμε ασκήσεις που δεν επιβαρύνουν τη μέση της, καθώς έχει μια ευαισθησία. Επίσης, την άγχωνε να μετράω μεγαλόφωνα τις επαναλήψεις. Όπως μου είπε, λόγω απαιτητικού προγράμματος και συνεχών μετακινήσεων, αθλείται συχνά και μόνη στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο όπου μένει και μου ζήτησε σχετικά tips άσκησης και διατροφής».

Ο Μάνος έχει δουλέψει και ο ίδιος ως μοντέλο, θεωρώντας καλύτερη στιγμή του στο χώρο τη συνεργασία σε lookbook του Ιταλού σχεδιαστή Brunello Cucinelli.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More