Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του απαντά στον Αλέξη Κούγια μετά την αναφορά του ονόματός του στη δίκη Λιγνάδη

Ο γιος του Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργο, θέλησε να απαντήσει στον Αλέξη Κούγια και στα όσα δήλωσε για τον πατέρα του, μέσα από ένα κείμενο του μουσικοσυνθέτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε μία μικρή αναφορά στον Μάνο Χατζιδάκι, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Στη συκοφαντική και αήθη αναφορά στον Μάνο Χατζιδάκι κατά τη διάρκεια της δίκης Λιγνάδη που προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη του και αποτελεί ύβρι, σας παραθέτω ως απάντηση ένα κείμενο του:

«Οι “χοίροι” είναι ζώα που αρέσκονται να ζουν μες την ακαθαρσία και να κυκλοφορούν μέσα σ’ αυτήν με άνεση και φιλαρέσκεια. Αγνοούν όλους τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και δημιουργούν μιαν αποπνικτική ατμόσφαιρα για όσους έχουν την ατυχία να ζουν κοντά σε χοιροστάσια, ακόμη και σε απόσταση απ’ αυτά. Και οι “χοίροι’’, ως γνωστόν, επέστρεψαν και ζούνε πλέον μες τις πολιτείες. Φαίνεται πως τους θελήσαμε, τους νοσταλγήσαμε. Κι έτσι επιστρέψανε και θα μας συντροφεύουν δια παντός. Αυτά περί “χοίρων” και δεν θα επανέλθουμε.»

Read More

And More