Μαντάμ Σουσού: Επιστρέφει με ανατροπές και νέο πρόσωπο – έκπληξη!

Μία ανατροπή που θα συζητηθεί, επιφυλάσσει η ανανεωμένη εκδοχή της παράστασης Μαντάμ Σουσού του Δημήτρη Ψαθά, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο. Την ηρωίδα έρχεται να σαγηνεύσει ο γοητευτικός Κώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, μετά από πρόταση που δέχτηκε από τις Θεατρικές Σκηνές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συναντά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στη θρυλική παραγωγή, που μετά την τεράστια αποδοχή που γνώρισε από το κοινό με καθημερινές sold out παραστάσεις,στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς, ετοιμάζεται να περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα, πάντα σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και θίασο που αποτελείται απο 18 σπουδαίους ηθοποιούς. Στο ρόλο του φτωχού Παναγιωτάκη ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η για πρώτη φορά επί σκηνής, θεατρική συνύπαρξη του Κώστα Σπυρόπουλου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου καθώς η σχέση τους μετράει χρόνια. Στενοί φίλοι,συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2011 στο έργο «Ο παππούς έχει πίεση», εκείνος ως παραγωγός, εκείνη ως σκηνοθέτης, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν τεράστια επαγγελματική χημεία.

Μία εκρηκτική θεατρική χημεία που θα ζωντανέψει στο σπουδαίο διαχρονικό κείμενο του Δ. Ψαθά, με την “πινελιά” της Δήμητρας Παπαδοπούλου, υπό την ευρηματική σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα που αναμένεται να κάνει τα καλοκαιρινά μας βράδια συναρπαστικά.

Έκπληξη θα αποτελέσει η εμφάνιση που θα έχει ο Κώστας Σπυρόπουλος ως Καντακουζηνός, οποίος για κάθε θεατρικό του ρόλο αλλάζει εικόνα!

Η πρεμιέρα της ανανεωμένης Μαντάμ Σουσού θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο.

Read More

And More