Μάντη Περσάκη: Η φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της και το δημόσιο μήνυμα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες η Μάντη Περσάκη, μιας και έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της. Η όμορφη personal trainer και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής γέννησε το πρωί της Τρίτης 29 Απριλίου επισφραγίζοντας γι’ ακόμα μια φορά την αγάπη της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Η Μάντη Περσάκη είχε μία δύσκολη γέννα, γιατί το μωρό ζυγίζει τέσσερα κιλά, όμως τέλος καλό όλα καλά.

Το πρωί της Τετάρτης, η γλυκιά μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της και σχολίασε την εμπειρία της γέννας μέσα στον κορονοϊό. “Την Τρίτη 11.40 ο Θεός μας έστειλε έναν μικρό άγγελο! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα!! Σίγουρα αυτή τη φορά η εμπειρία μου ήταν διαφορετική δεδομένων την συνθηκών.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!! Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το ΙΑΣΩ που με έκανε να νιώσω ασφαλής, αφού από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Θα φροντίσω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά για τις όμορφες ευχές! Να σας έχει ο Θεός καλά και να μένετε ασφαλείς”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να σας ζήσει!

Read More

And More