Μάντη Περσάκη: Όλες οι λεπτομέρειες το γάμο της στο Λαγονήσι! Τι αποκάλυψε στο TLIFE

Νυφούλα θα ντυθεί την Κυριακή στο πλευρό του αγαπημένου της Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η Μάντη Περσάκη. Η γνωστή γυμνάστρια που μας μαθαίνει τα μυστικά για την τέλεια σιλουέτα στο TLIFE και συμμετέχει στην εκπομπή “Μία” με την Τατιάνα Στεφανίδου είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ο Αλέξανδρος με τη μηχανή του. Ο γνωστός kick boxer ξεκίνησε θεραπεία αποκατάστασης και η Μάντη ανέλαβε το δύσκολο έργο να τον επαναφέρει με γυμναστική και pilates. Η καθημερινή επαφή τους έφερε πιο κοντά και ένας μεγάλος έρωτας αναπτύχθηκε ανάμεσά τους.

Ένας έρωτας που τους οδηγεί στα σκαλιά της εκκλησίας! Ο γάμος τους θα γίνει το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στο Grand Resort Lagonissi παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών του ζευγαριού. Το νυφικό που έχει διαλέξει η Μάντη, όπως αποκάλυψε στο TLIFE θα είναι “πριγκιπικό”. “είναι ένα σχέδιο που είχα δει σε ένα ταξίδι στο Παρίσι και μου άρεσε πολύ. Οπότε θα έχει το γούστο και την προσωπική μου σφραγίδα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο στολισμός της εκκλησίας και της δεξίωσης θα είναι λιτός και θα έχει σαν θέμα την ελιά και τις λευκές ορχιδέες και κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η καλή φίλη και συνεργάτιδα της νύφης Θάνια Κυρίτση και ο αδελφικός φίλος του Αλέξανδρου Θανάσης Κύλας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το γάμο του. Η Μάντη δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν έχω προλάβει να αγχωθώ για το γάμο, γιατί δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα στο καθημερινό μου πρόγραμμα αυτές τις μέρες. Σίγουρα, όμως, αυτή θα είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου μέχρι σήμερα”.

Η ώρα η καλή!

Read More

And More