Μάντη Περσάκη: Βελούδινο διαζύγιο από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Η Μάντη Περσάκη και ο πρωταθλητής του kickboxing Αλέξανδρος Νικολαΐδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και τα δυο τους παιδιά είναι για εκείνους όλη τους η ζωή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Τσουκάρα στο περιοδικό OK! το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους στη ζωή του, καθώς το συναινετικό διαζύγιό έχει ήδη εκδοθεί εδώ και μήνες.

«Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους για χάρη των γιων τους. Προτεραιότητά τους είναι και θα παραμείνει η κοινή φροντίδα των παιδιών τους. Η Μάντη είχε ανάγκη να μείνει μόνη της και να επικεντρωθεί στη δουλειά της» αναφέρει στο περιοδικό φίλος του πρώην ζευγαριού που επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους.

Ο γάμος του πρώην ζευγαριού είχε γίνει το 2014 στο  στον Άγιο Δημήτριο στο Λαγονήσι. Κουμπάροι ήταν ο Θανάσης Κίλας, και η Θάλεια Κυρίτση, κολλητή φίλη της Μάντης.

Σε παλαιότερη κοινή τους συνέντευξη ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε μιλήσει για την Μάντη Περσάκη και την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ανήμερα των γενεθλίων του.

«Την Πρωτοχρονιά του 2014 λογοδοθήκαμε. Ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου, της είπα ότι θέλω να λογοδοθούμε. Η άλλη πρόταση έγινε στα γενέθλιά μου, τον Απρίλιο. Η Μάντη νόμιζε ότι θα μου έκανε έκπληξη, αλλά τελικά της έκανα εγώ! Τα ανέτρεψα όλα».

Τον Οκτώβριο του 2015 η γνωστή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και pilates trainer έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 η οικογένεια υποδέχτηκε το νέο μέλος, καθώς η Μάντη Περσάκη γέννησε τον δεύτερο γιο της.

Εννέα χρόνια μετά και το ζευγάρι δίνει και επισήμως τέλος στον γάμο του. Μάλιστα, το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής, η γνωστή γυμνάστρια Μάντη Περσάκη βρέθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού μαζί με τους δύο γιους της, τον 6,5 χρόνων Βασίλη και τον 2 ετών Γιώργο, για να περιηγηθούν στη μεγάλη θεματική έκθεση «Θεοί του Ολύμπου» που φιλοξενείται εκεί.

Φωτογραφίες: NDP/ Παναγιώτης Κουφαλέξης για το περιοδικό OK!

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164