Μαντώ Γαστεράτου: Δες τι γυμναστική ξεκίνησε στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της! [pic]

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει την πιο γλυκιά περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας. Η παρουσιάστρια βρίσκεται ακόμη στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς να φέρει στον κόσμο το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. Η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φουσκώνει και πλέον δεν κρύβει την ευτυχία της για αυτό που της συμβαίνει!

Μπορεί να μην πηγαίνει πλέον καθημερινά στο γυμναστήριο, ωστόσο η Μαντώ βρήκε τον τρόπο να παραμένει fit! Η παρουσιάστρια του Open Beyond, όπως μας ενημέρωσε μέσα από το Instagram, ξεκίνησε pilates ειδικά για έγκυες γυναίκες, με instructor την Μαρία – Λουίζα Βούρου!

Μέσα από τα social media, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε φωτογραφία από το πρώτο μάθημα, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: “Πρώτο μάθημα pilates με το μπαμπάκι στην κοιλίτσα… νιώθω πάλι δυνατή, ότι “ξεσκούργιασα” λιγάκι. Φυσικά κάνουμε ειδικό πρόγραμμα για εγκυούλες, δεν πάμε για γράμμωση… Ευχαριστώ το κορίτσι μου για όλα την κουκλάρα μου, Μαρία Λουίζα Βούρου και έξυπνο και καλό παιδί! Όσες μένετε προς Νέα Σμύρνη να κανονίσετε άμεσα να πάτε…”

Το πρόσωπό της λάμπει!

Read More

And More