Μαντώ Γαστεράτου: Ενθουσιασμένη με τις διακοπές της στην Κύθνο! [pics]

Τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές μετά τον ερχομό του μικρού της μπόμπιρα που έγινε ήδη επτά μηνών περνά στην Κύθνο η Μαντώ Γαστεράτου και είναι ενθουσιασμένη. Η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μπορεί να κατάγεται από τα Επτάνησα, διάλεξε όμως τις Κυκλάδες για αυτές τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Και κάπως έτσι βρέθηκε στην όμορφη Κύθνο. Έναν προορισμό κοντά στην Αθήνα που έχει πανέμορφες παραλίες και καλό φαγητό όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Πρώτες εντυπώσεις από Κύθνο: Γιατί δεν έχω έρεθι τόσα χρόνια;», έγραψε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου στο Instagram ανεβάζοντας τη πρώτη φωτογραφία από το νησί. Και ακολούθησε η εξής δήλωση – κατάθεση ψυχής: «Καλημέρα κόσμε! Λοιπόν η Κύθνος νομίζω με έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με τους φιλόξενους ανθρώπους της… Δεν έχω προλάβει να δω καμία από τις ομορφιές του νησιού (εκτός από την χώρα που είναι πανέμορφη) και ήδη με έχει κερδίσει! Να σε πάρουν να σου δείξουν μέρη, να σου πούνε που θα φας, που θα πιεις και όλα αυτά με ένα τεράστιο χαμόγελο… Έλεγα ότι εμείς οι επτανήσιοι είμαστε έξω καρδιά, αλλά ο κόσμος εδώ δεν παίζεται… Καλά άσε ας μην μπω ακόμα στο κεφάλαιο φαγητό, θα βλέπετε από τα stories…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και λίγο αργότερα σε επόμενη ανάρτησή της ανέφερε: «Πανέμορφες παραλίες, γραφικά εκκλησάκια παντού, από οποία μεριά και να σταθείς η θέα σε αποζημιώνει! Σήμερα πηγαίνουμε από παραλία σε παραλία, σίγουρα δεν θα προλάβω να τις γυρίσω όλες, θα πάω όμως σε όσες περισσότερες μπορώ. Φύγαμε από την Απόκρουση και πάμε στην παραλία Σκύλου για βουτιές στα πεντακάθαρα νερά του νησιού».

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Read More

And More