Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι κατάφερε και έχασε 12 κιλά σε 3 μήνες! (video)

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μία από τις εντυπωσιακές και όμορφες παρουσίες της ελληνικής showbiz. Πριν από λίγους μήνες απέκτησε με το σύζυγό της το πρώτο τους παιδί και, όπως ήταν φυσικό, η σιλουέτα της άλλαξε. Όμως, εδώ και τρεις μήνες, η όμορφη Μαντώ βρήκε τον τρόπο να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά και πλέον νιώθει άλλος άνθρωπος.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχασε 12 κιλά μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Ανεβάζοντας ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube περιέγραψε πως χωρίς να πεινάσει και χωρίς να κάνει εξαντλητικές δίαιτες κατάφερε να χάσει βάρος και μάλιστα όπως αναφέρει, έχασε 12 κιλά λίπους. Θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα έφτιαξε το συγκεκριμένο βίντεο με σκοπό να δώσει απαντήσεις για το πώς πέταξε από πάνω της αυτά τα επιπλέον κιλά.

«Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα, χωρίς να νιώσω αδυναμία, χωρίς να πέσω κάτω από την πείνα, αλλά με ένα σωστό και καθόλου κουραστικό τρόπο». Μάλιστα, η Μαντώ Γαστεράτου τόνισε πώς πέταξε τη σαβούρα από τη ζωή της και έκοψε μαχαίρι το παχυντικό φαγητό.

Επίσης ένα άλλο όπλο στη φαρέτρα της για την απώλεια βάρους ήταν η γυμναστική όπως είπε: “Ήθελα να βάλω και πάλι τη γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο που μετακινούμαι. Άφησα το αυτοκίνητο και πήρα ποδήλατο. Είναι ένας παρά πολύ εύκολος τρόπος και να εξοικονομήσεις χρήματα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου”

Η Μαντώ παρότρυνε τους φίλους της να εντάξουν στη ζωή της το ποδήλατο: “Πάντως το να βάλουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας σίγουρα θα βοηθήσει στο να κάνουμε πιο καλλίγραμμο το σώμα μας” συμπλήρωσε η γοητευτική ραδιοφωνική παραγωγός.

Read More

And More