Μαντώ Γαστεράτου: Η αλλαγή στο σώμα της και η αναφορά στην δύσκολη περίοδο του modeling

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν σταματά να απολαμβάνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της! Η ξανθιά παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ότι διανύει τους πρώτες μήνες της εγκυμοσύνης της, γεγονός που την κάνει να λάμπει από ευτυχία! Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωρό τους.

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαντώ Γαστεράτου θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς φίλους της με μια ιδιαίτερη ανάρτηση. Ειδικότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ροζ μπικίνι και αποκαλύπτει ότι πλέον φοράει νούμερο medium από το small που φόραγε πάντα.

“Καλημέρα κι από εμάς…  Κοίτα να δεις περηφάνια που από το small πήγαμε στο medium!!! Άντε και στο large με το καλό!!! Τώρα χωρίς πλάκα, όχι ότι τα νούμερα και τα μεγέθη παίζουν ρόλο, απλά τρολάρω τον εαυτό μου που κάποτε (όταν έκανα μόντελινγκ) μας μετρούσαν με την μεζούρα κάθε μέρα και τότε με ένοιαζε και μάλιστα πολύ… Ε ρε πως αλλάζει ο καιρός… Καλημέρα είπαμε;”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας

Δες την φωτογραφία:

Η Μαντώ Γαστεράτου βρίσκεται στα καλύτερά της!

Read More

And More