Μαντώ Γαστεράτου: Η φωτογραφία από τον γάμο της και το μήνυμα όλο νόημα προς τις γυναίκες!

Η Μαντώ Γαστεράτου εδώ και δύο εβδομάδες μπαίνει στα σπίτια μας μέσα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου “Όλα λάθος”. Η παρουσιάστρια λατρεύει τη δουλειά της και προσπαθεί σε κάθε πρόταση που της γίνεται να την υπηρετεί σωστά δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Μαντώ θέλησε να γυρίσει για λίγο τον χρόνο πίσω και έτσι μοιράστηκε τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου της. Η παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Ανάβυσσο τον επί χρόνια σύντροφό της, Νίκο Ισηγόνη. Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο, το κείμενο με το οποίο συνόδευσε την φωτογραφία καθώς περνάει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

““Οι γυναίκες μοιάζουν με τα κύματα. Ενώ φαίνονται όλες ίδιες, καμιά δεν μοιάζει με την άλλη.” Guy de Maupassant
Το μόνο κοινό που έχουμε μεταξύ μας οι γυναίκες είναι η δική μας εσωτερική δύναμη! Η κάθε μια μας την κουβαλάει. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ! Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι από την ώρα που γεννιόμαστε υπάρχει μέσα μας και είναι κομμάτι του συνειδητού και του ασυνείδητού μας κόσμου, τότε μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Η φύση επέλεξε να είμαστε έτσι, εμείς απλά όσα χρόνια θα ζήσουμε σε αυτόν τον πλανήτη, έχουμε την υποχρέωση να ακούσουμε μέσα μας αυτή την δύναμη που μας φωνάζει να αντέξουμε τον πόνο (ψυχικό και σωματικό), να επιβιώσουμε για να επιβιώσουν τα παιδιά μας, να φροντίσουμε, να καθοδηγήσουμε, να εμπνεύσουμε!

Κράτα αυτό το τελευταίο, ΈΜΠΝΕΥΣΗ! Σπουδαίο πράγμα ρε παιδιά, σπουδαίο! Η σημαντικότερη συνειδητοποίηση νομίζω στα 31 μου χρόνια είναι αυτή: το κλειδί που θα σου ανοίξει πολλές πόρτες στην ζωή σου είναι η μαγική αρετή της έμπνευσης! Πάντα με ενέπνεε το γυναικείο μυαλό, περισσότερο βάδιζα στα χνάρια γυναικών που είχα ως πρότυπο, παρά ανδρών που θαύμαζα. Ξέρεις σε τι με βοήθησε αυτό; στο να φτάσω πιο κοντά στα όνειρά μου, στο να είμαι πιο υπερήφανη για μένα, στο να ταυτίζομαι με τα πρότυπά μου, στο να πω μέσα μου μπορώ κι εγώ να πετύχω με τις δικές μου δυνάμεις, με τον δικό μου τρόπο! Διάβασα κάπου ένα ρητό που έλεγε:

“Πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα, βρίσκεται πάντα μια δυναμική γυναίκα…” Συμφωνείς ή όχι με αυτό, είναι δικό σου θέμα, η δική μου λογική λέει : “Πίσω από κάθε άνθρωπο που γεννιέται, βρίσκεται πάντα μια γυναίκα” Αυτό και μόνο λέει πολλά! Βρες μια γυναίκα που σε εμπνέει και αφύπνισε την εσωτερική σου δύναμη… Μπες στο womanism.intersport.gr για να μάθεις και να διαβάσεις κι’ άλλες δυναμικές ιστορίες!” έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More