Μαντώ Γαστεράτου: Η σχέση με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, μετά τον γάμο και η επιθυμία για ένα παιδί!

Η Μαντώ Γαστεράτου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο Nomads, απάντησε για την Τζένη Μελιτά και έκανε μια αποκάλυψη για την συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ακόμα, αναφέρθηκε στον γάμο της και την σχέση που έχει με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μανούλα.

Μετά το Nomads θα έπαιρνες ξανά μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης;

Δεν νομίζω. Το έζησα μια φορά και πήρα την εμπειρία. Για τον μόνο λόγο που θα το ξαναέκανα θα ήταν για να δω αν θα αποφύγω τα λάθη που έκανα τότε.

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος;

Ήμουν πολύ φοβισμένη. Όχι προς τα αθλήματα. Προς τα συναισθήματα και την εξωτερίκευσή τους. Ενώ νόμιζα πως ήμουν πολύ αυθόρμητη και χαλαρή, εκεί σκάλωσα.

Μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου;

Δεν θα το ξανάκανα, αλλά δεν μετάνιωσα κιόλας. Ήταν μεταβατική περίοδος για μένα όσον αφορά στον χαρακτήρα μου. Είδα μια άλλη πτυχή του εαυτού μου. Κατάλαβα πως είμαι υπερευαίσθητη και δεν μου το ‘χα. Νόμιζα πως ήμουν πιο δυνατή. Στο παιχνίδι διαπίστωσα το αντίθετο.

Φιλίες έμειναν;

Έχω πολύ καλή σχέση σχεδόν με όλα τα παιδιά. Και με κάποιους έχω έρθει πιο κοντά.

Μια και μιλάμε για φιλίες, πήρε μεγάλη διάσταση η διακοπή της φιλίας σου με τη Τζένη Μελιτά. Πιστεύεις πως όσον αφορά στη δημόσια διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος το χειρίστηκες λάθος;

Έχω μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτό. Περισσότερες απ’ όσες χρειάζονται. Ότι έγινε, έγινε. Είναι μια κατάσταση του παρελθόντος και ότι και να σχολιάσω δεν έχει καμία σημασία.

Δίνεις δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους;

Όχι δεύτερες, χίλιες. Η υπομονή και η αντοχή μου με τους ανθρώπους εξαντλούνται πολύ δύσκολα και πολλές φορές την έχω πατήσει εξαιτίας αυτού. Είμαι πολύ ανεκτική.

Πώς εξελίσσεται η συνεργασία σου με τον Πέτρο;

Στο πρώτο ραντεβού σκοτωθήκαμε. Για βλακείες! Την Κιμ Καρντάσιαν, το Instagram, είχαμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα. Τα βρήκαμε γρήγορα. Ξέρεις δεν είναι εύκολο να συμφωνήσεις με έναν άνθρωπο όταν υπάρχει ηλικιακή απόσταση. Το πρώτο ραντεβού λοιπόν δεν είχε καμία σχέση με την εξέλιξη της συνεργασίας. Είναι πολύ ωραίος τύπος ο Πέτρος. Και κάθε εβδομάδα είμαστε όλο και καλύτερα. Και δέσαμε και με τον Νίκο Γεωργιάδη που προστέθηκε στην παρέα. Έχω την άνεση να πάρω τον Πέτρο ένα τηλέφωνο ή να ανταλλάξουμε μηνύματα. Του έχω στείλει μηνύματα για να μου στείλει τις συνταγές του. Είναι εξαιρετικός μάγειρας.

Αλλιώς ξεκίνησε η εκπομπή στην αρχή και αλλιώς εξελίχθηκε. Θεωρείς πως πια έχετε βρει τους ρυθμούς σας;

Σίγουρα! Κάθε εβδομάδα πάει και καλύτερα. Ξεκινήσαμε με άλλους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με άλλους χρόνους, άλλο σκελετό εκπομπής. Από τότε άλλαξαν πολλά πράγματα.

Κλείνει σε λίγο έναν χρόνο έγγαμου βίου. Άλλαξε κάτι ουσιαστικό στη σχέση με τον σύζυγό του;

Όχι, δεν άλλαξε. Την ίδια αγάπη έχουμε ο ένας για τον άλλον. Είμαστε ίσως πιο δεμένοι. Έχουμε πια τη δική μας οικογένεια. Είμαστε ο ένας για τον άλλον.

Ένα παιδάκι είναι στα πλάνα σας;

Ε, βέβαια. Σίγουρα θέλω δύο παιδιά, αν κάνω και περισσότερα γιατί όχι; Τα παιδιά είναι ευτυχία.

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε για όλα χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις!

Read More

And More