Μαντώ Γαστεράτου: Μας δείχνει πώς είναι οι σχέσεις του γιου της με την νεογέννητη κόρη της – «Δολοφονικές επιθέσεις αγάπης»

Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε για δεύτερη φορά μητέρα πριν λίγες εβδομάδες και η οικογενειακή της ευτυχία ολοκληρώθηκε. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Βέβαια εκτός από τις δυσκολίες του να φροντίζεις ένα νεογέννητο μωρό, η Μαντώ Γαστεράτου κλήθηκε να αντιμετωπίσει και την πρώτη γνωριμία του γιου της με την αδερφούλα του. 

Η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα social media, αποκαλύπτοντας πως είναι οι σχέσεις του γιου της με την νεογέννητη κόρη της!

«INSTAGRAM: Όχι ότι η εικόνα δεν απεικονίζει μια πραγματική στιγμή τρυφερότητας, αγάπης και στοργής απέναντι στην αδερφή του. Ένα info βέβαια που ίσως κάνει την διαφορά είναι ότι στιγμές σαν και αυτή μέσα στο 24ωρο (που την χαϊδεύει και της λέει “Σ’ αγαπάω μωάκι”) διαρκούν 30″ maximum…

REALITY: Στιγμές σαν και αυτές γεμάτες “δολοφονικές επιθέσεις αγάπης” απαρτίζουν όλο το 24ωρο εκτός των 30 δευτερολέπτων που προαναφέρθηκαν και φυσικά αποτελούν εξαίρεση… Στο βίντεο καρέ καρέ όλα όσα θέλει να εκφράσει στην μικρή του αδελφούλα, την οποία εντελώς συμπτωματικά (και από αγάπη) αποκαλεί “αρκούδι”…» έγραψε χιουμοριστικά η Μαντώ Γαστεράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL❤️ (@madogasteratou)

 

Read More

And More