Μαντώ Γαστεράτου: Οι ευχές των Ελλήνων celebrities για τη νεογέννητη κόρη της

Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η Μαντώ Γαστεράτου την Δευτέρα 8 Αυγούστου, όπως ενημέρωσε η ίδια με ανάρτησή της στα social media.

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χαρίζοντας έτσι στον γιο της ένα αδερφάκι. Δημοσιεύοντας στο instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία από την στιγμή που κρατά τη νεογέννητη κόρη της στην αγκαλιά της, η Μαντώ Γαστεράτου δέχτηκε «βροχή» από σχόλια και τρυφερές ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η  Ελεονώρα Μελέτη, η Ιωάννα Τούνη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Τσουρός, ήταν μερικοί μόνο από τους celebrities που σχολίασαν την τρυφερή ανάρτηση, στέλνοντας έτσι τις ευχές στο νεογέννητο κοριτσάκι και στην Μαντώ.

Σε μια από τις πρόσφατες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις στην κάμερα του Happy Day η Μαντώ Γαστεράτου είχε μιλήσει για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά και τα όσα έλεγε στον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήρθε πολύ όμορφα χωρίς να έχουμε σχεδιάσει κάτι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το δεύτερο παιδί μας. Τώρα διανύω το δεύτερο τρίμηνο της κύησής μου. Το πρώτο τρίμηνο πήγε πολύ καλά. Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, έτσι και στη δεύτερη τρώω κι αυτό είναι η κοινή συνισταμένη. Μάλιστα, έλεγα στον σύζυγό μου να μη με αφήσει να παρεκτραπώ, όταν ξαναμείνω έγκυος», δήλωνε η Μαντώ Γαστεράτου.

Η παρουσιάστρια πλέον είναι ετοιμάζεται για την επιστροφή στο σπίτι και τη νέα καθημερινότητα με τη νεογέννητη κόρη της και τον γιο της.

 

Read More

And More